poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2170 .



Doi șlapi intră într-un bar
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [IoanaIsaia ]

2014-08-28  |     | 



Doi șlapi de plajă, roz cu floricele, întră într-un bar și se opresc în dreptul ușii. Șlapul drept se uită spre o masă goală din colț, iar șlapul stâng trage cu ochiul la scaunele de lângă bar, unde se leagănă alene o pereche de pantofi proaspăt dați cu cremă. Șlapul stâng bate de două ori în pământ, șlapul drept se uită la el, se uită la masă, apoi se îndreaptă amândoi spre bar.

O pereche de șlapi și o pereche de pantofi se leagănă alene pe două scaune înalte de bar. Ceasul ticăie neauzit undeva pe un perete. Pahare se aud ciocnind printre voci joase și frânturi de muzică. Șlapii se împleticesc între pantofi, pantofii se împleticesc între șlapi și împreună se împleticesc înspre ușă, pe stradă, pe hol și pe mocheta plină de praf dintr-o cameră întunecoasă de hotel. Doi șlapi zboară prin cameră lovindu-se de fotolii așezate anapoda. Doi pantofi se așează cuminți lângă pat.

Doi șlapi proaspăt dați cu cremă așteaptă răbdători lângă un pat, într-o cameră obscură de hotel. O mână fină, albă și rece atârnă greu pe șlapul stâng.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!