poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 654 .



ilinca
personale [ ]
the force be with you

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [eucalipt ]

2008-01-04  |     | 



acest text este brodarea in .electronic afisata. a pinzelor sufletesti tricotate in mrejele unui intelect torturat de ,neputinta de a pluti pe bratele iubirii.
agonia sentimentelor cladesc poezii tandre in inteligenta umana.am gasit o insiruire de reflectii in proza femininului 2003 ilinca bernea.
doctorand in psihologia artei
trecutul sustine memoria in chinurile pesimismului,prezentul incarcat de valiza experientelor anuleaza ,sinele optimismului,iar viitorul este ,psihologia continuu pictata in arta interioara a celorlalte timpuri.
cel mai nebagat in,seama,aspect dar crucial pt determinarea psihicului la care ,loterie sa isi joace mai departe destinul,este RABDAREA in analiza. petrolul VOINTEI.
cind sondele neuronice si nervoase nu mai pot depista,paminturile din care sa izbucneasca pina in cer speranta fericirii, mai ramine doar,mirosul logicii neconventionale care sfideaza tehnicile moderne a ,cautarilor psihologice. sa intre in functiune.
forarea in solul social este o joaca rudimentara,pe linga explorarea,adincurilor independente de POLITICA externa dusa de Constitutia persoanei interne.
lacomia dezamagirilor sunt ofrandele care picura veninul in hrana tipologiilor cioraniste,si tot ele diseca ,motivatia iubirii sa mai descopere,tonurile cristaline in religia emotiilor sublime.
in fine ma opresc,poate de atunci sau produs schimbari semnificative in ,celulele electrocutate din fiinta femeii ilinca bernea.
omul nu are dreptul la bucurie,cit timp vede motivele de a fi bucuros. ca barbatul care la sfirsitul lunii primeste leafa marita din care isi permite ,cupoane extraconjugale.
ridem,glumim,care ramine la urma,PLATESTE
numa de bine ACUM
forta echilibrului in fata pasiunii sa fie in toti






.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!