poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2986 .



oh my god they killed kenny
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [emilian ]

2009-07-11  |     | 



să zicem că e sfîrșit de săptămînă. te trezești cu o durere de dinți aseară ai mușcat dintr-un piept de pui și dinții s-au oprit într-un os. aveai mobilitate dentară dar n-ai băgat de seamă pînă în acest moment. te duci repede cumperi o pastă de dinți la 27 de lei și speri că totul va reveni la normal. noaptea visezi că ți-au căzut toți dinții e un vis cumplit pe care îl ai în fiecare lună indiferent la ce oră adormi.

sîmbăta ar trebui să fie zi liberă pentru noi. scuză-mă mă duc să închid geamul scîrțîie ca un pescăruș în derivă.

e sfîrșit de săptămînă am crezut că-mi aparțin. ei bine pe dracu. congresul municipal PSD. dintele mi se clatină de-abia pot vorbi printre atîția șefi de instituții și inspectori și comisari șii.. aaaa. .. am uitat. mă gîndesc doar la dintele meu. la el nu se gîndește nimeni. dacă îmi cade am încurcat-o. nu pot să le iau interviu la toți ăștia care-s perfecți. ai am sori.

semn de revoltă.

s-a dus o săptămînă. demult apelasem și eu la dom senator dacă poate să sponsorizeze o carte de-a mea. eu așa o numesc. am participat la niște concursuri în care mi se zicea mulțumim că ai participat din păcate nu ai fost votat sau mai știu eu ce dar vei fi inclus într-o antologie care costă 200 de mii.

știi cum e asta cu 200 de mii? trimiți la un concurs, în speranța că vezi doamne nu știi ce speranță primești răspuns că nu ești cîștigător dar apari într-o antologie pentru care tre să dai 200 de mii de lei vechi. citești cîștigătorii și-ți vine să trăiești în peșteră. mai bine te apuci să faci picturi rupestre, poate alții vor descoperi roata, poate alții vor descoperi principiul reacției. de ce ar trebui să-îți pese?

să vorbim despre a face dragoste.
prima dată cînd ar trebui s-o faci ar trebui să fie nu știu ce moment magnific sau mă rog, după importanța fiecăruia. prima dată am făcut-o cu o curvă în Cluj. la vremea aia nu știam. eram la liceu catolic aveam un soi de naivitate pe care numai seminariștii îl au. cînd am plecat preoții mi-au zis păcat am pierdut un preot bun. eu le-am zis ați cîștigat un om bun.
îmi imaginam că prima dată ar fi trebuit să fie o explozie. n-a fost decît imaginea unor ciorapi rupți și la sfîrșit întrebarea: numai atît? Răspuns: dacă vrei poți să ejaculezi în gură.

Cică sunt calm

Am încheiat încă o săptămînă.
Eram la morgă, pardon, noi tre să zicem sincer, știu cum se zice mîine, azi nu.
Am avut trei înecați, vreo cinci cu intoxicație medicamentoasă(ăștia îs vai de steaua lor, o fac mai mult să impresioneze), plus trei conserve.
Conserve îs ăia care nu mai au treabă cu viața asta.
Polizorul taie ușor sternul și pieptul(cu un zgomot pe care nu ți-l pot descrie) se deschide ca și cum ai sfîșia un cadou de ziua ta. Te mai gîndești la fostele tale? Te mai gîndești că vei scrie despre asta? Și pieptul se deschide îi vezi inima dar nu vezi ce a trecut prin ea. Nu te interesează.

Inima ta e undeva la mare se dă cu soluții de bronz. Da știi unde e inima ta?
Inima ta merge ușor ușor după pașii la budă în pat și adoarme.
Inima ta și-a făcut curaj și nimeni n-o iartă. Nici măcar tu.
Atunci las-o dracului să pozeze goală.



.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!