poezii v3 |
Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission | Contact | ÃŽnscrie-te | ||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||
Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara | ||||||
![]() |
|
|||||
![]() |
agonia ![]()
■ din valea lui Hinom ![]()
Romanian Spell-Checker ![]() Contact |
- - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2023-07-11 | |
Beau braga (boza)
"Altinpasa" cu scorțișoară, năut prăjit pe deasupra e făcută, văd, în județul Tulcea, poate pe la Altân-Tepe Simt aerul Dobrogei, pe limbă gustul e acrișor-dulce, foarte acidulat, se spune că o bragă foarte bună, tradițională turcească are și 3-4 % alcool cel mult, a mea-i preparată din "grâu, mălai, griș, zahăr", va expira în ziua de Sfântul Ilie, când e luat Tesviteanul împreună cu braga Orientului la cer, să vină iarăși în vremuri de urmă, cu Enoh, până atunci să țină norii sub sceptrul său, s-aducă ploi de vară-toamnă-primăvară la bună vreme, cât trebuie inspirație, seriozitate, muncă onestă, bună răsplată oriunde-n țară și câte-un litru desfătător de bragă turcească ori de socată din socul încă înflorit de la munte foarte atent preparat sucul ce pișcă limba română, atât de sprințar
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() | |||||||||
![]() |
Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. | ![]() | |||||||
![]() |
Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net
E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate