poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 89 .



Despre renașterea spirituală
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-06-20  |     | 



Renașterea spirituală se petrece numai pe ruinele întunericului, când toate elementele negative din gândire dispar.
Pentru o dezvoltare personală favorabilă, considerabilă este nevoie de foarte mult lucru cu conștiința inferioară care se află în dimensiunea Beta a creierului, trebuie ca psihicul să se urce la nivelul Alfa, al conștiinței superioare, unde sunt depozitate toate programele vieții, de succes de fericire.
Este de asemeni necesar să ne eliberăm de traumele trecutului, să ne eliberăm mai ales de umbrele negative, să distrugem întunericul din noi, să ne pregătim temeinic de o schimbare care să aibă sorți de succes pe toate planurile existențiale, familiale, profesionale și sociale.
Conștiința superioară, numită și Eul superior are un potențial creator și salvator fenomenal.
Nici un obstacol nu poate sta în calea realizărilor dorite de Eul superior, atunci putem vorbi cu adevărat de o renaștere spirituală, de o dezvoltare personală conform voinței divinității și universului.
Renașterea spirituală poate fi considerată o nouă șansă sublimă, mirabilă, , fenomenală de a redescoperi valorile supreme ale naturii, ale universului, de a ne reconstrui o scară de valori pe care să urcăm necontenit, cu entuziasm
creator.
Să apelăm cu multă încredere la îngerii veghetori pe care ni i-a dat Tatăl Ceresc să ne îndrume , să ne călăuzească toți pașii de dezvoltare personală, cu siguranță vom fi ajutați să ne realizăm toate proiectele, toate visurile.
Ar fi un fenomen aproape perfect să îi considerăm pe membrii familiei, pe prieteni îngeri reali, fizici, care ne pot ajuta să creștem spiritual, care ar creea în jurul nostru un câmp al prieteniei, un cerc energetic ca să ținem departe de noi relele, necazurile existente în lume.
Să ne considerăm prietenii daruri de la Dumnezeu, să îi privim cu admirație și prețuire, pentru că ne pot susține în realizarea proiectelor, pentru că ne pot încuraja să privim în viitor cu încredere în Eul nostru superior, cu capul sus înconjurat de o aură de lumină.
Prietenia este un mirabil dar divin, în jurul ei se pot strânge toate bucuriile vieții, toate splendorile vieții.
Prietenia este sora mai mică a iubirii absolute, Doamne cât de privilegiați putem fi cu toate minunile cu care ne înconjori, pentru care trebuie să purtăm în noi valuri de recunoștință.
Astfel privind lucrurile , cu aceste aspecte , cu siguranță este un rezultat al renașterii spirituale, fericirea deși este un apanaj al zeilor conform mitologiei o putem obține și noi plenară, fără urme de îndoială.
Iisus Hristos spune- acolo unde doi prietenii se întâlnesc să se sfătuiască să se ajute , cel de-al treilea voi fi Eu, pentru ca toate lucrurile să se petreacă numai cu voia Tatălui Ceresc.








.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!