poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 73 .



despre îngeri
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-14  |     | 



Populația îngerilor se află în planul metafizic, reprezintă lumea nevăzută.
Îngerii sunt cele mai iubitoare iubitoare și mai pacifiste entități.
Fiecărui om Dumnezeu i-a repartizat doi îngeri, unul feminin și celălalt masculin, cu misiunea de a debloca toate căile de acces către divinitate, au menirea să ne călăuzească pe drumuri de lumină către Iisus Hristos, mântuitorul sufletelor.
Îngerul feminin ne insuflă lecțiile de conștiință maternală, ne insuflă calmul, iubirea necondiționată, guvernează inteligența emoțională ( sentimentalismul), controlează partea stângă a creierului, temperează încrâncenarea, atitudinea revoluționară.
Îngerul masculin ne insuflă curajul, puterea de a lupta cu vicisitudinile, cu marasmul social, cu toate greutățile vieții, controlează partea dreaptă a creierului, ne insuflă lecțiile de conștiință paternală, controlează inteligența creatoare.
În lumea fizică reală îngerii ne sunt părinții dar și prietenii, se află permanent în jurul nostru, să ne susțină în toate proiectele devenirii, cu care ne consultăm la nevoie.
Îngerii mai au misiunea să deblocheze energiile ascunse ale vieții, ale universului, ale divinității, să deschidă cartea secretelor să scoată la lumină comorile din zestrea cerească strămoșească.
Îngerii lucrează în sinele nostru pentru transformarea fricii, a deznădejdii în opusul lor.
Din fericire suntem în era rațiunii superioare, în proces perpetuu de evoluție.
Hristos spune în Noul Testament; cere și ți se va da, bate și ți se va deschide, este cel mai simplu mod de conectare cu îngerii noștri, să creăm cu ei legături de comunicare.
Îngerii pătrund în realitatea cea mai profundă a sufletului și spiritului, înlătură gunoaiele conștiinței colmatate generate de gândirea negativă, întunecată.
Nenumărate semne, semnale, mesaje, ne trimit îngerii atunci când ne îndepărtăm de ei și rătăcim haotic prin pustietatea rațiunii, au fost neglijate, negate de foarte mulți oameni.
Putem să aducem îngerii în conștiința noastră cu o rugăciune pe care am conceput-o ca să mă regăsesc în momentele în care m-am simțit pierdută și confuză.
- îngeri veghetori ai mei, voi sunteți iubire absolută,
vă mulțumesc că mă vegheați cu dragoste,
vă mulțumesc că vă rugați pentru mine,,
vă mulțumesc pentru pâinea cea de toate zilele,
pentru darurile fiecărei zile vă mulțumesc,
vă mulțumesc că m-ați ajutat să îmi rezolv toate problemele,
dați-mi vă rog pace și liniște în suflet în ființa mea să se realizeze voința lui Dumnezeu, voia voastră. Amin
Îngerii au creat pentru oameni programe complexe de evoluție, ca de exemplu; sănătate perfectă, inteligență perfectă, echilibru perfect, greutate perfectă, imagine perfectă.
Îngerii sunt primii în ierarhia divinității, sunt primii învățători în lumea noastră interioară, ne învață să facem cele mai bune alegeri, cele mai sigure privind cariera noastră, ne conduc spre cele mai bune oportunități care implică alegerea ființei potrivite în dragoste, să ne întemeiem o nouă familie.
Îngerii fac posibil ca toate misterele vieții să se elucideze, să devină realitate în viața noastră, întrucât orice suflet este o carte a secretelor care trebuie dezlegate.
Nici un om nu este abandonat de divinitate, de univers, să se zbată singur pentru supraviețuire.
Fiecare om are cel puțin doi prieteni pe care să se sprijine, să-l însoțească în fenomenala călătorie a cunoașterii spirituale, cât și in expedițiile de descoperire a lumii fizice și metafizice, de recunoaștere a lumii a vieții.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!