poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 105 .



despre puterea rugăciunii
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-07-09  |     | 



Numai cel care are răni în suflet poate înțelege durerea celui aproape și a lumii, pentru că nici un om nu este lipsit de durere, de neputință, de slăbiciune, de griji.
Sfatul meu prietenos este să crezi în tine, să crezi în Dumnezeu, roagă-te, rugăciunea te va salva și te va înălța.
Bunătatea deschide porțile raiului, smerenia ne duce înăuntru, precum lumina, smerenia este lumina spirituală, iubirea ne duce mai aproape de Dumnezeu ne ajută să îi cunoaștem creația, sufletul, spiritul, dimensiunea cunoașterii își arată toate splendorile, toate minunile, universul își dezvăluie secretele celui care caută neobosit, cu multă răbdare și mai ales cu multă credință.
Viața este făcută din dorințe, din vise din speranțe, există rugăciuni care ne dau curaj și putere să le realizăm în lumină.
Rugăciunea generează liniște, sufletul are nevoie de liniște ca trupul de aer, pentru ca să poată realiza noianul de dorințe, de visuri, de speranțe. Nimic nu este imposibil pentru un om cu mare credință, poate muta munții din loc, poate face pământul să rodească an de an cu belșug.
Rugăciunea purifică, sufletul, spiritul și psihicul, curăță câmpurile energetice din jurul trupului extinse până la șapte metri, rugăciunea trebuie să însumeze gânduri curate, simple, nu imposibile, pentru că gândurile au capacitatea creatoare dar pot fi și distructive.
Dumnezeu are întotdeauna ceva pentru tine, o soluție și o cheie pentru fiecare problemă, o lumină pentru fiecare umbră, o mângâiere pentru fiecare suflet îngrijorat, are un plan pentru ziua de mâine.
Nici un om nu va supraviețui fără întoarcerea cu fața la Dumnezeu, sufletul îl va părăsi pe cel fără credință, va avea o coborâre pe nivelul jos al animalelor sălbatice.
Iisus Hristos este modelul care trebuie urmat pentru ca oamenii să își salveze sufletul și spiritul de la pieire, preocupat în această viață de materialism, de nesubordonare legilor divine.
Fiecare om îl poate invoca pe Iisus Hristos cu o rugăciune ca aceasta;
Invoc lumina Ta Iisus Hristos, lumina Ta este sănătate, lumina Ta este înțelepciune, lumina Ta este noroc și fericire, lumina Ta este pace și liniște în minte și suflet, lumina Ta îmi este călăuză, am tot ce-mi trebuie ca să fac tot ce vreau și fac tot ce vreau pentru ceea ce trebuie, tot ceea ce creez și realizez se face prin voința și îndrumarea Ta, în numele Tatălui , al Fiului și al Sfântului Duh. AMIN.
Fiecare om este o formă de cunoaștere, pe un nivel de evoluție, iubirea și compasiunea față de semeni îl pot ridica pe om pe cele mai înalte nivele de frecvență și vibrație.
Roagă-te prietene, rugăciunea este una dintre leacurile și mângâierile vieții, rugăciunea este cea mai curată și sinceră chemare a divinității în conștiința și sufletul tău.
Hai oameni buni, să ne rugăm cât mai mulți, împreună pentru Mama Natură care este foarte suferindă, rugăciunea pentru ea poate să vindece aerul, apele, pământul, ozonul foarte distrus de noxe, din care cauză soarele a devenit un mare pericol, ozonul având menirea să împiedice soarele să genereze mai multă căldură decât poate planeta să suporte.
Rugăciunea pentru Mama Natură este următoarea;
să fie pace și lumină în ceruri,
să fie pace și lumină pe pământ,
să fie pace în adâncurile pământului,
să fie sănătate în apă, aer, pământ și ozon
să fie sănătoși oamenii și toate ființele,
să fie credință înaltă în toate ființele,
să fie speranță în toate ființele,
să fie fericire în toate ființele,
să fie armonie absolută în întregul univers,
așa să ne ajute Dumnezeu- Amin.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!