poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 91 .



despre Destin și Karmă
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-06-08  |     | 



Oamenii vin pe pământ la o nouă viață cu un destin hotărât în astral cu mult înainte de a se naște, în funcție de performanțele și realizările din viețile trecute, vin cu programe prestabilite care trebuie realizate pe parcursul vieții, vin cu o zestre cerească pe care trebuie să o înmulțească, să-i dea valoare crescută , să o pună la dispoziție societății și familiei.
Karma reprezintă toate lecțiile neînvățate în viețile trecute, care trebuie soluționate în această viață, ca de exemplu, agresivitatea, ura, invidia lăcomia dusă la extreme, rebeliunea. Confruntările ideologice trebuie făcute cu calm și cu inteligență emoțională.
Dimensiunea cunoașterii este infinită, plină de semne și simboluri care trebuie aprofundate, asumate de psihic suflet și spirit.
Trebuie de asemeni deblocate dimensiunile ascunse ale vieții , descifrate și interpretate la modul individual, pentru că nici un om nu se aseamănă cu altul în totalitate, dar multe lecții de viață sunt comune, fapt care dă impresia că oamenii au destin comun.
Fiecare om este unic în felul său pentru diversitatea speciei până la plus infinit.
Omul are nevoie de o atenție distributivă pentru a înțelege lucrurile din jurul său, din viața sa, pentru a disciplina mentalul ca să nu producă gânduri negative, haotice, abstracte.
Fiecare om chiar de mic copil își caută modele, idoli pe care să îi urmeze plini de admirație pentru ei în funcție de comportamentul lor față de el, fiecare om caută iubire, atenție, mângâiere, apreciere de la oamenii din jur.
Căutările sunt multiple omul având calitatea de cercetaș, de cercetător cu puterea minții, a sufletului, a spiritului.
Mintea reprezintă în fapt dimensiunea cunoașterii existențiale, sufletul este o parte din Plasma Sistemului Infinit, deci nemuritor, spiritul este o entitate astrală., care la finalul vieții se va întoarce într-o constelație.
Fiecare din cele trei corpuri evoluează diferit, dar se susțin unul pe altul în permanență, se completează pentru ca mersul conform planului evoluției să nu aibă blocaje, eșecuri, deturnări de la programele destinului.
Karma este o grea povară pentru destinul unui om, eliberarea de ea se face cu multă iubire, cu abnegație față divinitate, cu dăruire și responsabilitate față de naturile înconjurătoare, cu echilibru perfect între minte suflet și spirit.
Trecutul a fost plin de războaie sângeroase, de revolte, de distrugeri în regnurile planetare,, de dezastre, de zbatere pentru o existență sigură, decentă, fiecare om a trăit în acele perioade, astfel de aspecte sunt încă prezente în memoria fiecărui om. Cu siguranță ele trebuie soluționate în memoria celor cinci simțuri, pentru a nu le repeta în această viață.
Este adevărat că lumea este plină de energii negative, de influențe malefice, dar este necesară o psihanaliză profundă, pentru ca să identificăm cauzele care le generează și să le transformăm în energie pozitivă prin limbajul iubirii și a luminii cunoașterii.
Este foarte important ca omul să trăiască pe frecvența luminii solare și astrale, să creeze conexiuni permanente cu universul, cu divinitatea, pentru ca să nu devieze de la drumul său care i-a fost predestinat.
Viața unui om este darul suprem dat de Dumnezeu, conștiința omului trebuie să fie plină de recunoștință, pentru că are șanse mari să evolueze, acum mai mult ca niciodată prin intermediul mecanismelor și tehnicilor științifice performante, să se ridice pe înalte nivele de vibrație prin puterea gândurilor și al unui limbaj luminos, cordial.
Oamenii deschiși , lucizi, raționali, pot folosi dimensiunea cunoașterii universale pentru realizări fenomenale, până la stadiul de erudiție, de excelență psihologică, își pot crea singuri veșmântul de lumină care să îmbrace cele trei corpuri mai sus amintite, își pot crea singuri câmpurile energetice din jurul corpului biologic.
Lumea ca și viața este o școală incomensurabilă, creează multe oportunități de evoluție, sufletul și spiritul doar în corp biologic pot evolua, în astral evoluția stagnează , de aceea trebuie să se elibereze de karmă, prin fapte bune, prin gânduri total pozitive.
Fiecare om este înzestrat cu vocații și calități pentru ași făuri o existență sublimă, un destin glorios, dar este nevoie de multă strategie și tact pentru ca să nu se denatureze, să decadă.
Este foarte bine atunci când omul vede în ceilalți din jur calități pe care și le dorește, pe care le împrumută, le însușește, fenomen care nu trebuie să se petreacă prin prisma invidiei a râvnei pierdute de sub control.
Fiecare om este supus tentațiilor, provocărilor, riscurilor, pericolelor pretutindeni pe glob, vicisitudinilor, o credință puternică în sine cât și în divinitate, ține departe toate stările negative , face posibilă o evoluție în grația luminii, îl transformă pe om în ființă de lumină.













.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!