poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2456 .



Sa nu-mi platesti chirie!
proză [ ]
Sa nu-mi platesti chirie!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [MariaVanghelie ]

2009-05-18  |     | 



Cand esti cu mine traiesti in sufletul meu si cheltui lumina mea...si apa mea calda! Cand pleci lasi usa deschisa si-ti vad urmele si te strig si vreau sa te ajung caci mi-ai lasat prea mult pentru chirie!
Ma lasi asa,deschisa,ma lasi si ma hranesc zile intregi doar cu urmele tale,cu spatele tau,sa ma ridic nu pot caci ma consumi cand esti cu mine.
...si te intorci cu daruri multe si schimbi si lacatul in mine dar ce stiu eu,toate le faci doar pentru tine.
Eu vreau restante la-ntretinere,vreau sa ma chemi,sa zbieri in mine,sa-ncepi sa faci economie c-o sa te las pe intuneric,o sa te inchid si n-o sa stie nimeni de tine. E-atata loc acolo si e numai pentru tine,de-aia imi lasi mai mult pentru chirie!
Eu stiu ca ai si tu un loc al tau;mi-ai dat si chei si ai si camere-ncuiate dar dai si-acolo drumul la caldura. Vreau sa fiu acolo cand deschizi,vreau sa vad cum intra aer nou acolo,aerul meu si mintea mea. Sa nu crezi ca-mi faci bine dac-aerisesti cand nu-s la tine.
Ti-as jura iubire dar nu cred in Dumnezeu si tu stii asta bine!
Ti-as scrie imnuri de iubire dar e prea multa risipa de hartie si ma stii,eu vreau sa fac la tot economie! Dar te-am lasat sa stai in mine;i-adevarat ca ti-am cerut din start chirie dar nu am cu ce altceva sa platesc minciunile si bocitoarea atunci cand pleci din mine.
Cand nu-ti vorbesc,sufletul meu iti lasa usa deschisa si-ti spune: ,,intra sa o ranesti!’‘ Dar taci si tu si-astepti nisipul marii sa cheme valurile,sa-ti spuna ce sa faci cu tine,tu inca crezi in nemurire?
Crezi in sarutul ei nevinovat,de-aia tii acolo incuiat?
Ea nu mai vine;te rog eu mult,ramai la mine...sau,daca vrei,putem sa ne mutam la tine.
Promit ca nu ma bag si nu deschid,promite-mi tu ca intri ,faci curat si lasi usa crapata,atat doar ca sa vad cu cine,sa-i simt parfumul si sa te-nteleg mai bine.
Ma lasi deschisa...tu nu gandesti ca pot si singura sa-nchid? O sa si sterg cararea care duce catre tine si tu-o s-astepti nisipul marii sa vie sa-ti spuna ce-i cu tine! Nici nu ti-am spus ca nu imi place marea,ca-mi sparge gandurile cu valurile ei si aduce iz,parfum de-al ei,de-acelei de tii camere-ncuiate...
Mie sa-mi vii curat si-am sa te las sa-mi fii tu rosul pe cearsaf...
Ma lasi deschisa si daca vrei sa pleci si sa gasesti tot descuiat sa nu-mi lasi banii de chirie...o sa gasesc eu altceva de luat din tine!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!