poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3068 .



oh my god they killed kenny VII
proză [ ]
i can't be dead

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [emilian ]

2009-07-22  |     | 



în grădina de la centrul de primire urgențe aveau casă trei pitici vine un sinucigaș și spune vreau să stau și eu aici. right. o dimineață perfectă începe cu o sinucidere imperfectă. sau mă rog. cu o tentativă de suicid. pe ăștia care combină pastile cu alcool îi mai înțeleg. da nu-i înțeleg în ruptul capului pe ăștia care dau iama în fiolele de otravă de cartofi și le răpesc gîndacilor de colorado șansa de a da ortu popii decent pe timp de criză.

mi-am îmbogățit colecția cu încă trei accidente și un înecat. bine că ne tragem din maimuță pentru că dacă ne-ar fi făcut dumnezeu cred că lumea era o secție de psihiatrie și noi legați de pat visam că mergem cu trenu ori că jucăm șah.

ea și-a cumpărat geanta cu kenny. o văzuse într-un magazin și i-a adus aminte de mine. măcar așa o să fiu tot timpul cu ea. o să mă poarte peste tot chiar dacă o să mă umple cu mărunțișuri. de cele mai multe ori un lucru mare sau un act de eroism nu e neapărat și util. sau după cum spuneam eu într-un moment de genialitate avem nevoie de lucruri mărunte să ne hrănească lucrurile mari sînt pentru cei care se pricep la dansuri de societate.

damn. o luăm de la capăt. dimineața pe deal sirenele sună cu jale ambulanțele-l urcă spasomifiliile scapără-n cale. e ora 11.18 și pînă acum avem una bucată sinucigaș un bătrînel lovit de o mașină în piață un mort în magazin plus trei kile de spasmofilii. ce ți-e și cu morții ăștia. săracu venise să cumpere carne și cînd a intrat în magazin a făcut hîc și s-a dus. săptămîna trecută am avut unu care a făcut infarct pe scaunul frizerului. iar acu vreo două săptămîni unul care a murit în taxiul care-l ducea spre cimitir să aprindă o lumînare la roaba lui dumnezeu a treia soție.

nu cred că și-ar dori universul ăsta. profilul angajatului model: degete lungi numa bune de băgat în gît lobotomie de preferat partea creierului care procesează mirosul auzul pipăitul și erecțiile. toleranță la orice tip de țigară chiștoc și alcool. fără apartament nevastă și în general fără nici o direcție. posesor de stomac categoria D. schizofrenia poate constitui un avantaj.

medicul coordonator de la cpu a lipsit vreo trei zile. face gărzi și la smurd la iași. azi m-ar rugat să nu-i mai urez gardă ușoară că de fiecare dată cînd fac asta îi vin pe cap toate nenorocirile. ca de exemplu acum. iată vine-un sol de pace c-o țepușă-n antebraț. solul e de fapt un țevar care s-a accidentat la locul de muncă. mă uit la sînii doctoriței îmi ling buzele. oare de ce toate femeile pe care le doresc nu sînt ale mele. de aia.


mirosul de bătrîn mi-a devenit insuportabil. merg pe stradă pe lîngă ei și mirosul de sfîrșit de sulf de turbărie îmi provoacă alergii. am dezvoltat un nou tip la alergie. alergie la moarte. o să mai dureze vreo sută de ani pînă se va găsi un vaccin experimental. eu să fiu sănătos.

the youth of our nation. decolteurile femeilor de pe stradă mă lasă rece. e plictisitor să trăiești într-un oraș al decolteurilor. mi-e dor să dorm cu ea. să-mi acopere chipul cu părul ca năframa veronicăi. să-și înfigă degetele în pieptul meu ca un alpinist pioletul în gheața de pe mont blanc.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!