poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 33 .



Despre călătoriile și preocupările spiritului
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-06-23  |     | 



Spiritul este o entitate formată din atomi de lumină aurie, este precum sufletul responsabil cu dezvoltarea personală a omului, asigură evoluția prin programe prestabilite în astral, mai precis într-o constelație de stele, sori, luceferi.
Este generator de energie electrică necesară pentru buna funcționare a creierului, a întregului organism.
Deși par asemănătoare cele 12 constelații astrale diferă în mare parte prin programele de evoluție.
În fiecare constelație sunt proiecte inedite, autentice, conforme evoluției universului și divinității. În universul solar chiar și Dumnezeu Tatăl se află în proces de evoluție până la plus infinit.
Fiecare constelație guvernează o zodie, oamenii diferă între ei ca personalitate, pentru că zodiile diferă, dar și constelațiile sunt diferite.
Spiritul călătorește (când corpul fizic doarme, sau când se relaxează), la originea stelară care l-a creat, are nevoie să se încarce la sursă cu energie solară, astrală.
Stelele sunt fii soarelui, astfel că spiritele pot fi numite copii soarelui, misiunea lor este să aplice programe, transgeneraționale, să sustină evoluția omului până la cel mai înalt nivel posibil.
Soarele este guvernatorul suprem al tuturor spiritelor, este conștiința de zi a Lui Dumnezeu.
Călătoriile spiritelor sunt atemporale, ele pot călători atât în prezent dar și în trecut și viitor.
Spiritul se hrănește cu emoțiile inimii când este fericită, când generează iubirea necondiționată, se hrănește cu senzațiile de împlinire , cu satisfacțiile, care sunt generate de glanda hipofiză din sistemul limbic al creierului, care se numesc hormonii fericirii.
Spiritul este o entitate creată din iubirea divină, absolută, iubirea fiind energia care îl animă în cercetările sale, în călătoriile sale.
Spiritul iubește muzica și dansul, artele și cultura umanității actuale.
Călătorește în locurile care l-au ajutat să evolueze, organizează amintirile omului pe criterii de valoare.
De buna colaborare și comunicare dintre spirit și suflet depinde echilibrul spiritual și emoțional al psihicului dar și organizarea neuronilor în creier este generată de spirit, determinând ionii pozitivi din neuroni să producă lumină.
Precum sufletul spiritul comunică telepatic cu astrele, cu soarele, cu celelalte spirite de care este legat.
Călătorește în astral mai exact în biblioteca universului pentru a-și însuși valorile cunoașterii create de univers și divinitate.
Învățătorul suprem al spiritului este Iisus Hristos, îndeamnă psihicul omului să îi urmeze toate învățăturile cu gândul, cu cuvântul cu fapta, spiritul călătorește pe urmele mântuitorului pentru că simte și el nevoia de iertare de mântuire, pentru că precum sufletul este supus greșelilor.
Povești despre gloriile lui Iisus Hristos spiritul suprem al umanității se vor scrie mii și mii de ani de acum înainte, pentru că nu a încetat să lupte cu întunericul cu duhurile infernului.
Din păcate o parte considerabilă din omenire este condusă de sataniști, care se înarmează, duc războaie, sunt în grupări teroriste, în grupări infracționale de pedofili, homosexuali, proxeneți ,tâlhari, jefuitori, violatori, sunt plini de ură și invidie, sunt avari, egoiști, egocentrici fără dram de sensibilitate și empatie, în timp ce marea parte a omenirii este nefericită, suferindă, deznădăjduită, nu poate ieși din vâltorile vieții, se zbate în sărăcie și mizerie socială.
Spiritul are puterea focului, are posibilitatea să ardă în psihicul omului treaz negativitățile, întunecimile, duhurile rele care se abat prin conștiința omului, poate redresa haosul cognitiv.
În timp ce sufletul influențează visurile, spiritul influențează viziunile, deschide ochii minții, determină CLARVIZIUNEA.
Dacă omul este condus de ego și nu de conștiința superioară, spiritul părăsește omul, dar revine după trezirea spirituală. Are aceeași misiune ca sufletul să dezvolte personalitatea omului, să nu o lase pradă nesiguranței , deznădejdii și neputinței.
Entitate absolut temerară spiritul se luptă cu întunericul din om, îl transformă metodic pe om în ființă de lumină, îl iluminează conform voinței divine.
Spiritul cunoaște toate drumurile care duc la succes la bunăstare și fericire pe toate planurile existențiale.
Când cad Perseidele și Leonidele în August, numită și ploaia de stele, în realitate fenomenul reprezintă revenirea stelelor să se întrupeze în oamenii civilizați, să le determine evoluția.
Ploaia de stele este diferită de ploaia de meteori, meteorii sunt corpuri asteroidice, stelele sunt corpuri iluminice, sunt spirite solare.
Trebuie să le acordăm toată încrederea că misiunea lor de determinare a evoluției nu va da greș.




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!