poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1043 .



te urăsc făt frumos
poezie [ ]
prozo-poem

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [ralluk ]

2011-08-10  |     | 



nimeni nu mai vrea să lupte da nici măcar eu. aș pune poezia în cui, dar se agață de glezna mea ca un animal sălbatic și apoi domesticit, muza și-a împachetat versurile, a plecat odată cu tine iar eu stau în conul ăsta de umbră blestemat îmi e frig și întunericul parcă nici el nu-mi mai ajunge. habar nu am dacă mai simt ceva.

târăsc dupa mine viața altcuiva cu ochi senili și zâmbet stricat ce se ascunde în mine și mă sculptează din interior . sunt o păpușă de cârpă de-asta oamenii îmi deschid inima cu ușurință și scormonesc prin ea de-asta te urăsc și te iubesc în egală măsură. nu mai îmi pun întrebari unele lucruri nu se pot explica. am învățat-o pe pielea mea. dacă aș lăsa acum locul asta în care pot doar să număr puncte pe tavan probabil că m-aș prăbuși la primul colț. sunt dependentă de nimicul din fiecare zi cu care mă hrănesc și mă satur.

este ultima data când îți scriu, știu că ai obosit să mă asculți și zilele tale se îmbracă frumos. mă cenzurez acum și aștept să crească toți copacii din lume, să cânte toate păsările, să se înece toate valurile, să se ducă toate luptele, să dispară tot sângele în pământ, să termine Dumnezeu cu toate treburile lui și apoi să mă audă și pe mine.

hei bătrâne ți-am promis că la un moment dat o să te caut. acesta este momentul tău.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!