poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4824 .



BMW G-Power G6 - La ce visează bărbații
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Gabrielle ]

2006-07-04  |     | 



Hmmm, mă întreb: oare are opțiuni de dotare și un vagin...sau poate o pereche de sâni? E curios...barbații chiar la asta visează? Au trecut de visele nocturne cu Pamela Anderson sau altă măiastră pereche de sâni, ca să viseze la "capodopere de fier pe patru roți"? Compară motorul V10 cu sânii Pamelei? Sau deja sânii noștri sunt comparați sau etichetați de categoriile de motoare: " ce sâni are asta(termenul de "sâni" fiind varianta mai soft)... v10, frate, sigur accelereaza în pat în 4.5 sec la sută". Caii putere unda să-i punem oare? La capacitățile noastre de a rezista în pat? Sau la lungimea picioarelor (musai pana în tavan)? Oare suntem îndeajuns de aerodinamice...fund, sâni, picioare, toate ajung la un cuplu maxim de 580 Nm la 6200 de rotații/minut?

Îmi este teamă să primesc sau să dau răspunsuri acestor întrebări. Cred ca m-aș speria. BMW-ul ăsta e mai presus de orice femeie. O spun eu, că sunt femeie, darămite un barbat. "Bestia" pe patru roți se cumpăra ca să facă rost de bestia pe 2 picioare cu care va împarți patul. Oare să judecam gândirea comparativă și cât se poate de simplistă a barbaților din acest punct de vedere? Poate e mai simplu și mai acceptabil să ne catalogheze după viteză maxima, cai putere, accelerație, fibră de carbon și jante decât după "fată cuminte, nu te atingi, frate, de ea, las-o", "e bună, dar nu știe să dea din fund", "curvă de colecție, merge". Poate e un limbaj specific masculilor, pe care ar trebui pur și simplu să-l acceptăm.

Să sperăm că, totuși, nu vom fi înlocuite de astfel de mașinării. Poate nu vor deveni atât de performante încât să gătească, să prezinte un pat cald când vine saracuțul de la muncă, să spele hainele și să calce și chiar să aibă în dotare o pereche de sâni și un vagin (sau mai multe). Speranța moare ultima!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!