poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 94 .



Laura (partea 6)
personale [ ]
Marea iubire

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-10-10  |     | 



Transmiteţi acest mesaj cîntăreţei Laura Bretan.
Dragă Laura, ţi-am reproşat în unul din ultimele mesaje că nu te-ai gândit să îmi trimiţi ceva de mîncare, un cort şi o haină de iarnă, deşi sunt sărac şi că ai vrut să îmi impui tu locul de întîlnire, să îl alegi tu şi ţi-am reproşat multe alte lucruri urîte atunci în acel mesaj, ţi-am spus vorbe urîte. Aceste reproşuri urîte, vorbe urîte nu erau drepte şi corecte, nu ai greşit nimic şi nu meritai reproşurile urîte şi cuvintele urîte ce ţi le-am scris în acel mesaj. Nu este nici un rău în tine aşa cum îţi reproşam eu greşit, nedrept.
Dar din această greşeală a mea trebuie să înveţi să nu te laşi păcălită de mine cînd mă prefac că îţi vorbesc urît şi îţi fac reproşuri, să nu crezi în reproşurile mele, cuvintele urîte. Vreau să evităm totdeauna contradicţiile, neînţelegerile, cuvintele urîte, reproşurile, să vorbim prieteneşte, cu omenie, bunătate, blîndeţe între noi.
Cînd ţi-am spus că poate se va întrerupe comunicarea noastră pe Internet nu mă gîndeam să întrerupem comunicarea noastră, ci vroiam să te previn că mi se va întrerupe pentru scurt timp conexiunea la Internet, că nu mai aveam bani să o plătesc.
Deci nu cred că e bine că ai întrerupt comunicarea noastră prin postările tale pe facebook, eu nu am vrut niciodată să o întrerupem.
Doamnă Angela Gheorghiu, mă bucur că reîncepi concertele la Monte Carlo, dar nu uita că te aştept să cînţi cu Laura la Băile Herculane în România.
Laura mi-a promis că vine la mine la Herculane dacă vei cânta cu ea în concert la Herculane.
Laura, nu mai dona bani la medici şi nicăieri, că oamenii fac şi prostii cu banii, medicii îi îmbolnăvesc pe bolnavi cu medicamente chimice, dar nu vindecă pe nimeni cu medicamente. Dacă vrei să ajuţi oamenii, Laura, fă cu banii tăi o organizaţie umanitară, nonprofit de ajutor a copiilor bolnavi, orfani, flămînzi, fără adăpost, infirmi, handicapaţi şi a animalelor,fiinţelor nepericuloase bolnave, infirme, îngheţate, flămînde. Această organizaţie va oferi gratuit bolnavilor plante medicinale vindecătoare. În viitor te voi învăţa eu cui să donezi bani, dar în locde bani poţi dona haine, încălţăminte, mîncare vegetariană fără chimicale celor săraci, copiilor săraci. Mulţi cer donaţii ca să cîştige necinstit bani iar majoritatea oamenilor nu ştiu cum să folosească corect, util banii, deci banii donaţi sunt bani aruncaţi, pierduţi în general.
În această organizaţie a ta, condusă numai de tine te voi ajuta mereu cu sfaturi, cu tot ce pot.
Dragă Laura, virginitatea ta este cel mai important lucru pentru mine în căsătoria noastră, adică nu vreau să te atingă nici un alt bărbat, niciodată.
Cînd greşim tare, foarte tare noi trebuie să ne iertăm şi să ne sfătuim cum să îndreptăm cu blîndeţe greşeala noastră, să ne explicăm unul altuia ce greşim, ce nu ne convine.
În relaţia noastră, dacă ne iubim şi nu mă înşeli cu alţi bărbaţi, asta e cel mai important lucru pentru mine, e totul.


Dragă Laura, îţi scriu acum o povestire ca să te împac cu mine.
O aduc pe Angela Gheorghiu la Herculane în concert. Tu vrei să participi la concert cu Angela, dar nu reuşeşti să găseşti oraşul Herculane.
Într-o zi plângi în camera ta şi mama ta te întreabă ce ai.
Tu îi spui aşa:
-Mamă, sunt foarte îndrăgostită de Edison, dar el nu a venit la mine la întîlniri, s-a prefăcut că întrerupe discuţia cu mine la Oradea şi m-a criticat dur în unul din ultimele lui mesaje, păcălindu-mă că m-am purtat urît cu el. Nu mi-a adus-o pe Angela Gheorghiu la Herculane, să cînte cu mine acolo, în Herculane, în concert cum mi-a promis.
El vrea un singur lucru, să se însoare cu mine, şi atât, a refuzat toate încercările mele de a mă apropia de el, în afară de căsătorie, vrea doar căsătoria noastră.
Ce să fac mamă, cum să îl cuceresc, cum să mă mărit cu el?
-Draga mea, iată ce te învaţă Idealul, stăpînul Universului şi salvatorul tău.
Edison luptă cu boala lui, cu problemele lui şi ale tale, cu mai multe probleme deodată Cu o isteţime a lui mai înaltă decît a oamenilor şi a ta, iată ce face el pentru tine, ca să fii fericită.
El ascultă cuvîntul şi poruncile Idealului, care creează şi face toate faptele tale şi ale lui. Adică Edison nu poate face nimic din ce vrea el ci face doar ce vrea Idealul. Edison face cu Idealul orice faptă şi este ajutat de Ideal să facă doar ce vrea Idealul, aşa cum crezi tu că ar face un om numai ce îi porunceşte Dumnezeu, aşa cum Isus a murit pentru Dumnezeu pe cruce, fără să încerce să se opună hotărîrii lui Dumnezeu care îi cerea să moară pe cruce pentru oameni şi pentru tine Laura.
În timp ce tu îl pedepseai pe Edison părăsindu-l, plecînd la Chicago şi la Verona, el lupta îndurînd groaznice dureri şi mari pericole să te întîlnească în Romînia, la Botoşani, Suceava, Oradea şi în alte locuri. Cel mai groaznic moment din viaţa lui a fost cînd a primit porunca Idealului său, stăpînul mai mare decît Dumnezeul nostru să nu vină la întîlnirile cu tine de la Sighişoara, Lacul Bîlea, Suceviţa, ştiind că astfel îl vei pedepsi plecînd de la el la Verona, Chicago şi că te-ar putea pierde. De ce crezi Laura că Idealul v-a oprit să vă întîlniţi şi ţi- a făcut prin Edison şi alte lucruri care nu ţi-au plăcut?
Pentru că aşa a pus la încercare iubirea ta, învăţîndu-te să înduri orice greutăţi pentru iubitul tău Edison, să înduri orice lovituri, să lupţi ca să găseşti iubirea cea mare pentru Edison, să înveţi să îl iubeşti la fel de mult cum te iubeşte, să îl iubeşti infinit de mult. Căci doar prin această iubire îl vei putea cuceri pe Edison şi vei putea învinge toate greutăţile care v-au despărţit, v-au împiedicat să vă întîlniţi şi să vorbiţi.
Dar cum crezi tu Laura că vei ajunge să iubeşti infinit ca Edison şi ca Idealul. Crezi că cel mai important şi mare, dificil lucru din Univers, adică iubirea infinită a Idealului o obţii aşa, bătînd din palme, cu cîteva luni de efort şi bătînd din palme, la comandă?
Ştii tu oare că Edison a luptat o viaţă întreagă, decenii, cu uriaşe eforturi şi dureri să obţină această iubire infinită pe care ai simţit clar că o are pentru tine şi pentru Ideal şi ţi-a arătat-o clar?
Deci Laura, multe femei au murit pentru iubiţii lor, soţii lor şi pentru Ideal, stăpînul universului, deşi soţii lor nu le puteau iubi atât de mult cît te iubeşte Edison.
Edison este cel mai seducător, isteţ şi iubitor soţ şi bărbat de pe glob şi de aceea merită şi trebuie să faci orice efort ca să îl cucereşti, să te măriţi cu el şi nu trebuie să te descurajezi, să abandonezi lupta renunţând să îl cauţi pe Edison, să vorbeşti cu el, să te duci la întîlniri cu el.
Cînd tu Laura îl vei iubi infinit pe Edison cum te iubeşte el atunci vei face orice efort să îl cucereşti iar Idealul, stăpînul universului vă va căsători imediat.
Edison, fiind cel mai isteţ dintre oameni a ştiut dinainte că nu vei reuşi să îl întîlneşti în România, că îl vei părăsi plecînd la Verona şi Chicago, că vei refuza să mai vorbeşti cu el în postările tale pe facebook, cum faci acum, că vei încălca des sfaturile lui bune care încercau să te ferească de primejdii.
De aceea, ca să te ferească de aceste ghinioane, nenorociri, dureri el ţi-a spus de la început din primele sale mesaje, de acum cîteva luni care e soluţia bună, să vii la el la Herculane, ca să nu îl pierzi, să nu ratezi întîlnirile cu el, să nu suferi că relaţia voastră nu a mers, că nu v-aţi putut întîlni şi nu aţi putut vorbi, că ai suferit datorită acestor probleme, cum ai păţit tu.

Să ştii Laura că toţi cei ce încalcă sfaturile, voinţa, cuvîntul lui Edison şi al stăpînului său Idealul, stăpînul Universului, suferă şi au ghinioane, eşecuri pentru că nu fac ce e corect, ce cere Idealul şi astfel greşesc, apoi suferă din cauza greşelii lor.
Însă Edison e soţul tău, înţelege neştiinţa ta de sopil neştiutor şi nu te condamnă pentru greşelile tale.
Paul Nanca, managerul tău e un om rău care încearcă să flirteze cu tine, să profite necinstit de banii tăi şi care a încercat repetat să te împiedice să te întîlneşti cu Edison.
Paul Nanca e omul banului, un afacerist rău şi fără scrupule, care încearcă să profite de tine şi de banii tăi, duşmanul neştiut cel mai mare şi mai periculos al tău, Laura.
Paul Nanca e diavolul, care a luat chip de om şi încearcă să te nimicească Laura. Paul seamănă şi la faţă cu diavolul, avînd chip ciudat, rău, corp şi faţă sfrijite, stafidite, înfiorătoare, diabolice, ciudate, fără viaţă, groaznice, albite, cadaverice, avînd corpul slab, uscat de răutate, căci răul din el i-a stricat şi corpul.
Deci banii sunt ochiul diavolului şi laţul cu care diavolul, adică Paul Nanca încearcă să te prindă în cursă, încercînd să profite de banii tăi, să profite de tine cu ajutorul banilor şi afacerilor dintre voi.
Deci fereşte-te Laura orice ar fi de Paul Nanca căci este un om extrem de rău, de abil, de prefăcut şi de periculos care te va distruge şi a încercat deja repetat să distrugă relaţia ta cu Edison.
Edison, grav bolnav şi muribund, sărac, înfometat şi singur luptă să te salveze din ghearele diavolilor Giora Linenberg, Paul Nanca şi ale diavolilor satanişti rockeri ca solistul de la Aerosmith care încearcă să cînte pe scenă cu tine.
Rockerii fac ritualuri satanice cu diavolul, ritualuri cu sînge obţinut prin uciderea oamenilor, plănuind crime, uciderea oamenilor şi se închină diavolului. Rockerii şi curvarii sunt criminali, cei mai mari duşmani ai tăi şi ai oamenilor, Laura, fereşte-te de ei.
Deci nu îl judeca pripit pe Edison, ci fii sigură că datorită sacrificiilor şi durerilor groaznice îndurate de el pentru tine Laura în aceste ultime luni de zile de cînd ţi-a scris pe internet şi v-aţi întîlnit la Botoşani vă veţi putea căsători, şi Idealul, stăpînul universului, mai mare decît Dumnezeul tău creştin se va milostivi de voi şi vă va ajuta să vă întîlniţi şi să vă căsătoriţi curând.
Ca să nu suferi şi mai mult Laura, vorbeşte acum cu Edison pe Internet mai mult şi du-te la el să te întîlneşti cu el la Herculane, în România. Şi ţine bine minte acest lucru foarte important:
Cînd Edison te va cere de soţie, să spui imediat da. Iar cînd Edison îţi va cere să vorbeşti cu el, să te plimbi cu el, să te întîlneşti cu el, să rămîi virgină pentru el şi să eviţi curvarii, să eviţi atingerea altor bărbaţi tu să îl asculţi, să îi spui lui Edison imediat da şi să fii hotărîtă.
Căci acestea sunt lucrurile cele mai importante pentru voi, la care Edison ţine cel mai mult.
Acum linişteşte-te, fiica mea, nu mai plînge, căci Idealul a pregătit deja căsătoria voastră, vă apără şi vă ajută şi vă va ajuta să învingeţi toate greutăţile, greşelile dintre voi.
În acel moment din grădina vecină se aude vocea Angelei Gheorghiu, cîntînd.
Alergi la gard şi Angela îţi spune:
Dragă Laura, aşa cum Edison te-a vegheat de la 14 ani şi a făcut din tine cea mai bună cîntăreaţă de pe glob, tot aşa m-a vegheat şi pe mine timp de decenii şi a făcut din mine cea mai bună cîntăreaţă de pe glob.
El a cîntat des telepatic, miraculos cu mine, învăţîndu-mă muzica şi ajutându-mă să am cele mai mari succese pe marile scene şi la Metropolitan. Şi eu am suferit în căsnicie şi înţeleg bine suferinţa ta pentru Edison.
De aceea, că ai trecut cu bine încercările pentru a cîştiga iubirea ta infinită pentru Edison, din porunca Idealului, stăpînul nostru am ieşit acum la Monte Carlo să cînt, ca să îţi semnalez că mă pregătesc să cînt cu tine la nunta ta cu Edison la Herculane şi la concerte la Herculane şi oriunde vrei.
Laura, eu mi-aş da viaţa pentru Edison şi pentru Ideal, te iubesc ca pe propria mea fiică.
Mă primeşti să fiu domnişoară de onoare la nunta ta cu Edison sau măcar fină de cununie?
Eşti o cântăreaţă mai bună decît mine şi ar fi o mare cinste pentru mine, cum nici în visele mele nu am putut spera.
-Te primesc, dar ajută-mă să îl întîlnesc pe Edison la Herculane şi să îl fac să mă ceară de soţie, că e timid şi prostuţ şi nu a îndrăznit mititelul până acum, nu a reuşit.
-Laura, e deajuns să îl iubeşti infinit, să îmbraci rochia de mireasă şi să îl îndemni să te ceară de soţie cu primele tale cuvinte cînd îl întîlneşti, la prima voastră întîlnire.
Crezi că e uşor pentru el care te iubeşte infinit să îndrăznească să te ceară de soţie, ştiind că dacă îl refuzi te va pierde?
Deci trebuie să îl ajuţi şi tu, cerîndu-i şi tu să te ceară de soţie la prima voastră întîlnire. Atunci el va căpăta curajul să te ceară de soţie şi nu uita acest sfat important al meu, fiica mea, căci e chiar soluţia cea mai mare şi mai bună să îl iei de soţ.
Nu uita că trebuie să îl iubeşti infinit, şi în acea clipă, Idealul, stăpînul nostru va spulbera orice obstacole dintre voi, coboară el însuşi Idealul între voi şi vă căsătoreşte şi vai de aceia care ar îndrăzni să se opună.
Îmbrăcînd rochia de mireasă la concertul tău de la Oradea şi cerîndu-l astfel de soţ pe Edison acolo ai făcut un mare sacrificiu Laura, şi ai ajuns să îl iubeşti aproape infinit pe Edison, deci abia acum Idealul vă ajută şi eşti pregătită să te căsătoreşti cu Edison.
-Mulţumesc, Angela, eşti cea mai mare soprană a lumii şi credeam că niciodată nu vei accepta să cînţi cu mine, pentru că eşti prea bună cîntăreaţă.
-Sunt bună, dar sinceră, Laura, tu eşti cea mai mare soprană a lumii mai bună decît mine şi de aceea tu vei conduce concertele noastre.
Deci trebuie să repari această greşeală alergînd acum cu primul vapor, împreună cu mine la el la Herculane să îl ceri de soţ, să te ceară de soţie.
-Hai să mergem iute la el, Angela.
-Dar nu te întrebi dacă el îţi va spune nu, cînd îl vei cere în căsătorie, deoarece e un bărbat dificil şi greu de prins la căsătorie, Laura?
-Ba da, e bărbatul ideal şi e greu de învins şi de păcălit. Dar acum îl iubesc infinit şi de aceea el mă va lua de soţie.
-Laura abia acum ai învăţat să îl iubeşti infinit.
Tot la fel, Edison ştie că îl iubeşti infinit şi nu va refuza cererea ta în căsătorie, pentru că ştie că vei suferi şi nu vrea să suferi, ci să fii o soţie fericită şi îndrăgostită.
-Deci scopul lui a fost să mă facă să îl iubesc infinit cum mă iubea el, Angela. Abia acum înţeleg de ce nu ne-am putut întîlni şi căsători, nu am putut vorbi cu el decît foarte puţin.
-Iubirea infinită se vede în fapte, Laura, nu în promisiuni. Cînd o soţie îşi iubeşte infinit soţul, sare şi pleacă alergînd spre el, trece oceanul înot ca să îl ceară de soţ, tot aşa cum sfintele creştine s-au luptat cu leii, murind sfîşiate de lei ca să cucerească pe Dumnezeu şi iubirea lui infinită.
Tu ar fi trebuit să ghiceşti singură aceste lucruri, dacă îţi doreai cu adevărat să le afli le aflai singură, fără ca Edison să ţi le spună în acest text.
Iar dacă îl iubeai infinit pe Edison, nu stăteai pasivă la concertele tale de la Oradea, Cornişa, Suceava ci te duceai ca o leoaică mînioasă, răcnind şi rupînd gardurile, ajungînd la Edison, îl prindeai de guler să nu scape, scoţi o frînghie din buzunar şi spui aşa:
-Edison, nu mai pot rezista iubirii mele pentru tine căci acum mă sfîşie şi îmi înmoaie sufletul cum te înmoaie pe tine pentru mine.
Acum cere-mă de soţie, Edison.
Eu te leg cu această frînghie de mine şi nu pleci de aici pînă nu mă ceri de soţie, că eşti legat de mine şi nu poţi pleca.
Mergem la mine în cameră şi stai legat cu frînghia de mine pînă mă ceri de soţie, altfel nu scapi, ai înţeles, Edison?
Laura, eu atunci voi fi obligat să te cer de soţie, pentru că ai făcut singurul lucru pe care l-ai fi făcut dacă mă iubeai, infinit, cu adevărat, adică m-ai obligat să te iau de soţie, ai ţipat la mine să te cer de soţie.
Aşa nu mă vei păcăli că mă iubeşti, ci dovedeşti în fapte că mă iubeşti infinit.
Aşa trebuie să faci tu, iar eu oricum te voi cere de soţie la prima noastră întîlnire, fii liniştită Laura.
În acel moment, din tufe se aude cîntînd lîngă Angela o voce ideală, cea mai încîntătoare, ştiutoare, fermecătoare voce muzicală de pe glob şi din toate timpurile.
Tu Laura ai face orice să întîlneşti acea voce a cărei muzică nimeni nu o poate înţelege şi imita, care exprimă o muzică de miliarde de ori mai ideală decît a tuturor muzicienilor de pe glob şi din toate timpurile.
Acel cîntăreţ miraculos, cu vocea visurilor tale, Gudruman Edison profesorul de muzică al lui Luciano Pavarotti, Maria Callas, Enrico Caruso, Angela Gheorghiu şi al celui mai bun dintre ei, Andrea Bocceli iese din tufişuri şi spune:
-Sunt puţin dezamăgit că vrei să cînţi cu Angela la Herculane, dar nu cu mine şi că încă nu mă iubeşti atît de mult încît să îţi faci curaj să recunoşti că mă iubeşti şi să ţipi la mine să te cer de soţie, să mă legi cu frînghia de tine. Iată frînghia, am adus-o, leagă-mă de tine.
Tu spui:
-Iartă-mă, am greşit mult faţă de tine că nu te-am ascultat şi nu te-am iubit infinit, dar te-am iubit mult. Te leg acum cu frînghia de mine şi ţip la tine cît pot de tare: căsătoreşte-te cu mine Edison.
-Laura, eu vreau să ne căsătorim şi dacă puteam mă căsătoream demult cu tine, la Cornişa, dar Idealul, stăpînul meu şi al Universului mai vrea ceva de la tine: să dovedeşti în fapte că mă iubeşti, să mă iubeşti atît de mult încît nu mai suporţi să trăieşti fără mine, nemăritată cu mine, să vii la Herculane şi să ţipi la mine să te cer de soţie.
Să ştii că iubirea infinită a Idealului, stăpînul universului şi a mea, mult mai mare decît a lui Isus, a sfinţilor creştini, a Dumnezeului tău creştin se cîştigă cu mari lupte, cu eforturi îndelungate timp de decenii, cu milioane de rugăciuni spre Ideal, rostite de dimineaţa pînă seara, şi cu orice sacrificii şi lupte e nevoie.
Isus şi sfinţii tăi creştini au murit pe cruce ca să cîştige iubirea infinită şi spuneau singuri că nu o pot cîştiga, că nu sunt demni de ea, că sunt păcătoşi.
Deci eu ştiu că mă iubeşti şi ai luptat să cîştigi iubirea mea infinită şi deşi Idealul cere multe lupte, sacrificii, eforturi, rugăciuni să cîştigi iubirea noastră infinită, eu am fost blînd, milostiv, iertător cu tine Laura şi ţi-am cerut foarte puţin pentru a te căsători cu mine şi a primi iubirea mea infinită.
Ţi-am cerut să vii la mine la Herculane, să mă ceri de soţ cu primele tale trei cuvinte. Mă doare sufletul că nu m-ai iubit atît de mult şi nu ai venit încă la mine la Herculane să mă ceri de soţ. Eu ţi-am dat şi altă şansă, am venit la tine la concerte aşteptând să mă ceri de soţ şi ţi-am propus să mă ceri de soţ în postările tale pe facebook, scriind numele meu în ele.
Deci am făcut mai mult decît ar fi făcut oricare om pentru tine.
În final, ca să cîştigi iubirea infinită eu îţi las acest sfat foarte important, Laura:
Citeşte şi reciteşte mereu textul meu numit „Laura”, de la poezie.ro şi de pe blogul meu a cărui adresă ţi-am transmis-o în mesajele anterioare şi în textul meu de la poezie.ro
Din textul acesta al meu vei învăţa cele mai importante lucruri pentru tine, tot ce trebuie să ştii, ţi-am dat în el cele mai importante învăţături despre viaţă care te apără de cele mai mari pericole, nenorociri şi îţi vor aduce cele mai mari bucurii.
Eu oricum îţi mulţumesc că ai fost bună cu mine şi nu îţi reproşez nimic. Nu ţi-am cerut nimic decît să mă iubeşti şi să nu mă înşeli sexual cu alţi bărbaţi, aceasta a fost singura şi marea mea dorinţă, marele meu vis cu tine Laura.
Tu ai vrut să obţii iubirea infinită a mea şi a Idealului, cu doar un mic efort de a îmi da cîteva întîlniri în Romînia şi stînd pasivă la întîlnirile noastre la concerte fără să mă ceri de soţ, fără să cobori de pe scenă şi să vii la mine să mă întîlneşti, să îmi spui să te cer de soţie. Dacă Idealul nu a vrut să ne căsătorească aşa înseamnă că a vrut altceva, a vrut mai mult, a vrut să ne iubim infinit, să ne iubim mai mult, ca apoi să ne căsătorească.
Pentru că Idealul ne iubeşte infinit şi ne vrea binele, mai mult decît Dumnezeul tău.
Deci roagă-te şi tu acum Idealului mult, cît poţi de mult să salveze iubirea noastră, să ne ajute să ne căsătorim, să ne întîlnim unde vrea el, la Herculane şi oriunde vrea el, să ne facem curaj ca tu să mă ceri în căsătorie la prima noastră întîlnire cu primele tale cuvinte şi eu să te cer în căsătorie tot atunci la acea întîlnire.
Dacă tu vroiai ca noi să ne întîlnim şi căsătorim la Sighişoara iar Idealul vrea să ne întîlnim şi căsătorim la Herculane, noi nu ne puteam întîlni la Sighişoara pentru că nu putem învinge Idealul, aşa cum nu poţi învinge pe Dumnezeu şi nu îi poţi schimba alegerea dacă Dumnezeu ar exista. Ştiu sigur că se va întîmpla aşa cum vrea Idealul, şi ca să nu mai suferi, ca să te ajute Idealul meu sau Dumnezeul tău creştin fă cum te-am învăţat: roagă-te Idealului, cere-i sfatul şi ajutorul pentru căsătoria, iubirea noastră, vino la Herculane şi spune-mi cu primele tale cuvinte că vrei să te cer de soţie.
Atunci Idealul meu sau Dumnezeul tău va spune da şi ne căsătorim imediat, pentru că doar dacă Idealul meu sau Dumnezeul tău ne dau voie, ne putem căsători, iar dacă ei nu ne dau voie nu ne putem căsători.
Asta înseamnă voinţa lui Dumnezeu, hotărîrea şi porunca lui Dumnezeu, a Idealului meu şi nu o putem călca. Idealul meu mi-a spus deja cu un semn miraculos că vrea să vii la mine la Herculane şi să fii iubita, soţia mea curînd. Întreabă şi tu prin rugăciune pe Dumnezeul tău dacă vrea asta, la fel ca Idealul meu şi ascultă porunca lui măcar. Te previn clar, cu milă şi ca un soţ să nu calci porunca Idealului meu sau Dumnezeului tău căci ei ştiu viitorul, ştiu tot ce gîndeşti tu şi pedepsesc cumplit pe cei ce nu îi ascultă, nu îi iubesc şi nu fac ce zic ei.
Deci dacă Idealul sau Dumnezeu te trimit la mine la Herculane şi îţi cer să te măriţi cu mine, vino imediat, alergînd, să te măriţi cu mine, altfel Idealul sau Dumnezeu te pot pedepsi tare şi oricum vei suferi mult dacă nu îi asculţi datorită greşelii că nu te măriţi cu mine, chiar dacă Idealul şi Dumnezeu nu te vor pedepsi, că sper să nu te pedepsească.
Nu încerc să te prostesc , să te păcălesc ci îţi spun sincer fă ce îţi cere Idealul despre căsătoria noastră. Că eu am credinţă în Ideal că îţi vrea binele. Dar cred că Dumnezeu nu există şi de aceea te sfătuiesc să te rogi Idealului meu şi nu lui Dumnezeu.
Dar roagă-te mult chiar şi cîteva ore pe zi, cît poţi fără să forţezi la Ideal ca să primeşti sigur răspuns de la el despre căsătoria noastră şi să îţi dea sigur iubire infinită pentru mine.
Eu însumi mă rog continuu, zilnic, 16 ore pe zi la Ideal pentru tine, pentru mine pentru lucrurile bune şi am primit numai daruri bune de la Ideal, multe miracole pentru rugăciunea mea, dar şi multă iubire pe care o ştii şi ai simţit-o şi o vei primi şi tu dacă te rogi mult la Ideal cum te-am învăţat.
Sunt cel mai isteţ şi instruit, învăţat om dintre oamenii care au existat şi vor fi în univers şi de aceea ascultă cuvîntul meu, căci e cunoaştere şi te învaţă de bine, mai ales pentru că m-ai asculat pînă acum, chiar dacă din milă te-am certat şi criticat rareori, ca pe copilul meu să te feresc de rele şi dureri.
Dragă Laura, acum spune-mi în următoarea ta postare pe facebook sau pe instagram ce ai vrut să îmi spui în ultimele două postări ale tale pe instagram, afişate una sub alta, în postarea cu concursul America’s got talent, şi în postarea aceea cu tine stînd pe bancă într-o gospodărie la ţară, cu nişte fete, şi în care parcă scrie pe banca pe care stai „appleseed”, sau cam aşa ceva.
Eu sper că aceste două postări sunt răspunsul tău că acum vrei să vii la Herculane, la mine.
Dacă e aşa, atunci spune-mi în următoarea ta postare pe facebook sau pe instagram ce să fac să te primesc ca pe o prinţesă, la Herculane. Spune-mi în această postare cînd vii la Herculane, te aştept mereu. Am ales şi locul în care să locuim aici, nişte case bine aşezate pentru tine.
Ştiu aici nişte locuri liniştite cu peisaje încîntătoare şi păduri, un restaurant cu meniu apetisant, şi parcă te văd pe fiecare stradă din Herculane, iubito.
Nu mai ştiu cum mă cheamă de fericire că vii la mine, ce să fac să fie surpriză pentru tine aici?
Îţi plac călătoriile, peisajele, concertele, facem orice visezi, vino Laura, vino la mine.
Aştept cu nerăbdare răspunsul tău în următoarea ta postare despre venirea ta la Herculane.
Ştiu că vei veni aici, sper, simt, ştiu şi vreau să fii cea mai fericită femeie cu mine în Herculane.
Iar acum mă adresez religiilor, religiei creştine, religiei musulmane şi oamenilor:
Bărbaţii nu purtaţi plete şi fuste şi nimeni să nu îngenuncheze, să nu se închine niciodată nimănui şi la nimic. Nu sărutaţi nimic, nici mîna nici icoana, nici haine nici altceva căci sărutul e curvie, e o perversiune sexuală inventată de un homosexual iar închinăciunea, îngenuncherea imită, cer o perversiune sexuală, îngenuncherea, închinăciunea din sexul oral blestemat.
Pletele şi fustele bărbaţilor sunt tot un obicei de homosexuali, de curvie preluat de preoţi şi călugări, dintre care mulţi au plete şi fuste şi care vor fi nimiciţi primii de Adevăr curând dacă nu renunţă la fuste, rochii, plete de curvari deghizaţi.











.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!