poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1493 .



Ochiul din mesaj
personale [ ]
E

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Invio Nevis ]

2020-04-03  |     | 



   Ce frumos ar fi daca ochiul tau ar purta mesaj pentru mine! Mi-as dori sa fie adevarat. Mi-as dori sa stiu ca te gandesti la mine mult, ca sunt acea piatra mare care iti tulbura apele limpezi si linistite. Poate ai avea un vis, poate ai facut deja dragoste cu mine intr-un intuneric nebun si plin de atingeri. Cat de frumos ar fi daca toate aceste fantezii ale mele ti-ar tine mintea ocupata, sfarcurile tari si umezeala intre picioare? Eu simt placerea de a te privii, placerea de a fi in preajma ta, cu abtineri si zambete de dorinta, dar tu ? Tu ce simti? Simti oare atractie senzuala? Esti cuprinsa de o placuta caldura prin corp atunci cand ma vezi? Iti imaginezi cum imi imaginez eu, ca vin la tine si sarut gatul tau alb si parfumat? Simti fiorul sarutului, umezeala buzelor, felul in care imi strecor mana prin parul tau, pe dupa ureche, sub ceafa? Imi simti oare buzele moi cum acopera buzele tale curioase? Dar ce se intampla cu sanii tai? Sunt ridicati de aerul cald al placerii, sunt intariti de dorinta de a fi atinsi si supti cu putere? 

   Si daca indraznesc sa te ating? Sa vad daca visez. Sa ciup visul de fundul sau bombat si dornic de mangaiere si palmuire fina! Cate bariere si limite trebuie sa trec pentru a ajunge acolo. M-as multumii cu atat de putin...sa te trag spre mine cu o mana, sa te cuprind de mijloc, sa iti lipesc corpul de corpul meu apasat si sa iti simt caldura din ochi, caldura din burta, sa simt fluturi si fluturi zburand nebunatici prin tine. 

   Dar ce pot citii in mesajul din ochii tai, cate cuvinte sunt scrise acolo? Eu citesc ce imi doresc eu, dar oare este ce spune sufletul tau? Dilema intrebarilor eterne!


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!