poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1529 .



Concursul Național „Literatura Modernă\"
personale [ ]
Ediția II, 30 octombrie 2010

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [simf ]

2010-07-22  |     | 



Editura Pământul, în parteneriat cu Filiala Pitești a U.S.R., Consiliul Județean Argeș, Biblioteca Județeană Argeș Dinicu Golescu, Centrul Cultural Pitești, revista Cafeneaua literară și revista de cultură Argeș organizează în Municipiul Pitești, în data de 30 octombrie 2010, cea de a doua ediție a Concursului Național „Literatura Modernă”

Temă și gen. Intră în concurs manuscrise originale de poezie, proză și eseu (teorie literară, critică literară, eseu estetic sau filozofic etc.), nepublicate și neexpediate altor edituri, pentru secțiunea consacrați, și două manuscrise pentru secțiunea debut (poezie și proză).
Secțiuni. Concursul are două secțiuni: debutanți și consacrați, indiferent de vârstă.
Participanți. În concurs se pot înscrie creatori români din țară și din diaspora. Pentru secțiunea consacrați participanții pot fi membri sau nemembri ai USR.
Juriu. Juriul este stabilit de organizator.
Premii. Editura Pământul premiază și editează trei manuscrise câștigătoare la secțiunea consacrați, câte unul pentru fiecare gen enumerat mai sus, și două manuscrise la secțiunea debutanți, câte unul pentru fiecare gen. Fiecărui autor premiat îi revene gratis la data festivității de premiere 200 de exemplare ale cărții premiate.
Date tehnice. Concurenții vor trimite pe adresa poștală a organizatorului un curriculum vitae și volumul în manuscris, desecretizat, A4, cules cu corp 14, Times New Roman, distanța 1 rând, corectat, dar și volumul în formă electronică pe adresa e-mail de mai jos. Menționăm că cele două forme de expediție ale manuscrisului sunt obligatorii. Trimiterea sub o singură formă a manuscrisului și fără CV, cu precizarea secțiunii la care participă (consacrați sau debutanți), nu intră în jurizare. Pentru proză și eseu sunt admise max. 250 de pagini A4, iar pentru poezie max. 100 de pagini A4.
Vă rugăm ca în manuscris să prezentați toate datele de contact (email, telefon, adresă). Manuscrisele nu se înapoiază.
Termen: Plicurile și volumul în format electronic se primesc până la data de 20 august 2010, inclusiv (data de expediție a poștei). Manuscrisele sosite după data de 20 august de expediție a poștei nu se iau în considerație.
Adresa organizatorului: SC Pământul ARG SRL, Strada Principală nr. 320, Smeura, com. Moșoaia, cod 117512, jud. Argeș, cu specificația: „Pentru Concursul „Literatura modernă”. Tel/Fax 0248/546959; 0729/056968, persoană de contact Gheorghe Frangulea. E-mail pamantul2@yahoo.com
Festivitatea de premiere. Festivitatea de premiere va avea loc la Biblioteca Județeană Argeș în ziua de sâmbătă, 30 octombrie ora 15,00, Biblioteca Județeană Argeș.
Condiții speciale. Prezentarea la ridicarea premiului este obligatorie. În caz de neprezentare câștigătorul își pierde dreptul asupra volumelor publicate. Organizatorul nu decontează cheltuielile de deplasare.
Câștigătorii cedează dreptul de autor Editurii Pământul pentru 1000 de ex. sau pe o perioadă de un an pe baza de contract.
Responsabili proiect: Virgil Diaconu, director revista Cafeneaua literară.

Organizatori și parteneri:
Gheorghe Frangulea, Director, Editura Pământul Constantin Nicolescu, Președinte, Consiliul Județean Argeș
Nicolae Oprea, Președinte al Filialei Pitești a USR
Mihail Octavian Sachelarie, Director, Biblioteca Județeană Argeș
Carmen Dumitrache, Director, Centrul Cultural Pitești

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!