poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 61 .



Despre viața în continuă transformare
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-07-29  |     | 



O seamă de gânditori vizionari au afirmat că viața se desfășoară în universul multidimensional, că omul civilizat este o ființă multidimensională, ca atare omul are la dispoziție posibilități de evoluție multiple, multiforme, materiale și spirituale.
Conform teoriilor renumitului fizician și filosof Albert Einstein , specialist în fizica cuantică, lumea are cel puțin 12 dimensiuni, ceea ce confirmă că viața este controlată de cele 12 constelații, respectiv galaxii.

Chiar și în spatele unei fantezii sau a unui basm, se află o posibilitate de schimbare, de transformare, cum s-a întâmplat cu rățușca cea urâtă care și-a dorit o schimbare și s-a transformat într-o lebădă grațioasă, cum s-a întâmplat cu broscoiul râios care sărutat de o fată s-a transformat în prinț.
Transformarea reprezintă normalitatea vieții, iar transformarea spirituală este o extensie a vieții chiar și dincolo de moarte.
Cel mai simplu om dacă își duce viața conform legilor divine, dacă se lasă condus de sistemul de gândire creator se poate transforma într-un geniu, sau într-un om de seamă, sufletul lui să se transforme în arhanghel, în heruvim.
Renumitul scriitor Octavian Paler a afirmat că înțelepciunea s-a născut la sat, confirm și eu acest lucru, pentru că oamenii la sat au înțelepciunea pământului, au blândețea mioarelor, au curajul stejarilor de a înfrunta furtunile existențiale, au în inimi dragostea cerului.
Dimensiunea cea mai semnificativă a universului solar, este lumina, urmată de iubire. Omul care se situează pe frecvența iubirii absolute are parte de cele mai frumoase experiențe de viață, de cele mai fenomenale realizări.
În dimensiunea iubirii cât și în cea a luminii omul are libertatea de a face uz de rațiune, de a genera mari schimbări de viață și de destin.
Viața nu încetează să ne surprindă, să ne producă senzații speciale, emoții puternice, să ne facă să simțim că suntem favorizați, binecuvântați de divinitate, incontestabil viața este darul suprem dat de divinitate.
Zilnic omul este motivat să se descurce în orice situația s-ar afla, are ca inspirație modelul părinților, dar și pe cel al prietenilor realizați, dar mai presus de orice are ajutorul divinității și al universului.
Suntem în Era Luminii, a rațiunii superioare, ca atare nici un om de pe pământ nu este lăsat să se zbată singur pentru realizarea dorințelor, a visurilor, universul lucrează alături de el, asigurându-i tot ce are nevoie pentru progresul material și spiritual.
Marii gânditori au afirmat că succesul este scris în ADN-ul omului civilizat, categoric succesul precede o schimbare profundă, nu una superficială.
Este important ceea ce ni se întâmplă dar este mult mai important ceea ce învățăm din ce ni se întâmplă, lecțiile de viață sunt importante în procesul de evoluție.
Este minunat să crezi că universul toarnă zi de zi magie peste lume, peste viață, să crezi că o parte din această minune ți se cuvine ție, să te conducă pe drumuri pline de iubire, pline de lumină, plină de abundență materială și spirituală.
De la o etapă la alta dorințele se schimbă, de la un sezon la altul Realitatea se transformă, fiecare om trebuie să treacă prin schimbare și transformare conform procesului de evoluție, coordonat de univers și divinitate, progresul spiritual și material este preocuparea lumii actuale.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!