poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 190 .



Iluzia iubirii
poezie [ ]
neosimbolism

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Cameron ]

2023-03-21  |     | 




Mă doare iluzia iubirii promise, am fost o regină prinsă în capcana unor vise, înconjurată de castele cu ziduri scăldate în soare și am crezut eronat că iubirea e desprinsă din cerul senin și că timpul, câteodată, mai moare.

Sunt rănită într-o lume care masacrează eroi, am lacrimi pictate, incandescente, pe obrajii amândoi, ieri am crezut că ești rege, dar tu ești doar o emoție absentă, ecoul unei greșeli și al unui joc fără reguli, creat la răsărit, din urzeli.

O mască îmi ascunde chipul și focul nestins din privire, tu mă consideri o banală amintire. Vântul primăverii e un cavaler ce gonește pe un cal, printre copacii albi ce iradiază lumină și sărută norii eterni și plini de uimire.

Arunc iubirea stricată ca pe un ceas în agonie și cavalerul îmi întinde mâna și mă ademenește într-o altă lume sonoră și ireală, sălbatică, dar vie.

Timpul revine la viață și eu escaladez nori, ca pe un Everest, care își scutură umerii plini de ninsori, farmecul primăverii e efemer, dar tăcerea nu mă mai doare, îmbrățișez vântul ca pe o himeră albastră și zbor cu el către soare.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!