poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 537 .



Vreau...
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [MoTzoK ]

2011-11-09  |     | 



Vreau un băiat care să nu-mi aducă un buchet de trandafiri când ne certăm, ci să rupă o floare de pe stradă într-o zi oarecare și să mi-o pună în păr.
Vreau un băiat care să mă gâdile, să mă ciupească, să îmi pună piedică pe stradă în glumă.
Vreau un băiat cu care să pot să merg în parc doar pentru a sta pe o bancă, să meargă în parcul de distracții și să se dea cu mine în orice carusel, deși lui îi este frică sau nu are chef. Un băiat care să alerge cu mine prin ploaie fără să-i fie frică că-și murdărește adidașii de firmă, care să mă țină de mână, să mă ciufulească, să mă tragă de păr în glumă, să mă muște.
Vreau un băiat al cărui zâmbet să mă topească.
Vreau un băiat care să mă strângă tare în brațe, care să se uite în ochii mei fără a-mi spune nimic, iar eu să înțeleg totul, care să aibă inițiativă, să mă conducă atunci când am nevoie.
Vreau un băiat care să-mi dea mesaj chiar în timp ce suntem unul lângă celălalt, care să mă oprească în mijlocul trecerii de pietoni doar că să mă sărute, să danseze cu mine oricât de prost s-ar mișca, cineva care nu mă judecă după aparențe.
Vreau un băiat pupăcios și haios, care să mă facă să plâng de la atâta râs. Un băiat care să mă ducă la gară și să se urce cu mine într-un tren la întâmplare.
Vreau un băiat care să arunce cu popcorn în mine când mergem la cinema, care să să fie pregătit să mă sperie când vizionăm un film horror.
Vreau un băiat care își dorește să mă cunoască, care își dă seama cât de complicată sunt. Vreau un băiat care să mă recucerească în fiecare zi, care să asculte o melodie și să se gândească la mine, care apreciază un curcubeu, care se bucură când e soare. Un băiat căruia îi place mirosul primăverii, care vede dincolo de aparențe.
Vreau un băiat care se chinuie să-mi facă clătite indiferent de cât fum ar ieși în bucătărie.
Vreau un băiat care să mă țină în brațe noaptea și să se trezească cu o jumătate de oră mai devreme doar ca să mă vadă dormind, care să mă trezească cu un sărut, care îmi zice atunci când greșesc și mă ajută să repar ce am stricat.
Vreau un băiat care să nu-mi zică “te iubesc” din prima lună doar ca să mă bage în pat, un băiat care știe cum să mă împace atunci când sunt supărată. Un băiat care știe că sunt sensibilă și mă ceartă când nu am grijă de mine, iar iarna se duce acasă să-mi aducă el fular și mănuși ca să ieșim la săniuș. Un băiat care să oprească trecătorii și să le zică cât de mult mă iubește
Vreau un băiat care să înțeleagă că nu îmi place să gătesc singură și atunci când e acasă să mă ajute, cineva care mă consideră cea mai frumoasă de pe pământ, neținând cont de defecte
Vreau un băiat care să îmi pregătească un ceai fierbinte atunci când sunt răcită, care să mă sărute fără să-i fie teamă că se molipsește. Un băiat care să-mi aducă plastelină, acuarele și cărți de colorat și să ne distrăm împreună.
Vreau un băiat care înțelege că prietenii sunt importanți pentru mine, că uneori simt nevoia să ies cu fetele sau cu gașca la un suc, cineva care dă libertate atât cât să nu mă simt sufocată și care e gelos cât să simt că ține la mine.
Vreau un băiat care să înțeleagă atunci când nu am chef să ies din casă, care să vină la mine să-mi țină companie când e urât afară, să-mi aducă ceva bun.
Vreau un băiat la care să țin atât de mult încât să nu-mi pese ce mașină conduce sau cu ce tramvai mă duce acasă, pentru care să fiu în stare de orice, care să știe că îl iubesc fără să îi zic în fiecare zi.
Vreau un băiat care să iubească animalele, care să mă ducă vara la piscină și să se scufunde cu mine, cineva care să mă sărute sub apă, să mă șteargă cu prosopul. Un băiat care să mă întrebe dacă vreau să fiu soția lui și să ne “căsătorim” neoficial.
Vreau un băiat care să nu se uite după altele pe stradă când e cu mine, care să știe când să renunțe la ceva pentru mine, care să mă ducă pe stadion la meciul cu Steaua, deși e dinamovist sau nu e microbist, care să se bucure de bucuria mea.
Vreau un băiat care să se înțeleagă bine cu prietenii mei, care să nu se laude cu ceea ce are, ci să se facă plăcut de ceilalți prin ceea ce este. Un băiat care îmi facă cadouri cu valoare sentimentală și nu de sute de lei, să intre într-un magazin când ne plimbăm și să-mi cumpere o bomboană. Vreau un băiat care să mă alinte, un băiat care să meargă cu mine pe vârful unui munte doar pentru a vedea apusul, care vara la mare să se înghesuie într-un pat de o singură persoană doar ca să poată fi cât mai aproape de mine. Un băiat care să mă poată domina, dar să nu profite de asta. Vreau un băiat căruia să îi placă să călătorească, care să fie de acord să vină cu mine în cele mai trăznite locuri
Vreau un băiat care să iasă cu mine în cluburi, care să mă apere de cei care se iau de mine.
Vreau un băiat care să mă oprească cu un sărut atunci când vorbesc mult și aiurea
. Vreau un băiat care să mă surprindă mereu cu ceva. Și mai ales, vreau un băiat care să se bucure de mine și să înțeleagă că uneori nu vreau să fiu mai mult decât un copil.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!