poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 91 .



despre conștiința universală
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-15  |     | 



Universul este oglinda conștiinței superioare, divine,
se reflectă în conștiința individuală care este o copie a universului.
Viața în universul solar este plină de semne și simboluri, nimic nu este la voia întâmplării, ci totul se petrece conform planurilor conștiinței individuale și divine.
Omul este pus în centrul universului datorită puterii sale creatoare religioasă și științifică în care se manifestă divinitatea.
Conflictele dintre religie și știință durează de zeci de secole, au degenerat de nenumărate ori în războaie sângeroase, pentru că nici una nu vrea să cedeze, ambele sunt în avânt dinamic revoluționar și aspiră la supremația conștiinței universale.
Gloria sufletului și spiritului omenesc în conștiința universală este nemurirea, moartea nu înseamnă altceva decât întoarcerea la Sursă.
Aproape toate experiențele de viață au niveluri subtile, mai pline de semnificații mai conștiente decât cele grosiere.
In această vreme oamenii au o conștiință în care se prevalează viziuni holistice, mai umaniste, mai progresiste.
Atât timp cât trăiesc trebuie să își continue evoluția, întrucât incapacitatea de a progresa înseamnă moartea conștiinței.
Majoritatea oamenilor conștientizează importanța modelului de evoluție dinamic în sistemul sufletesc și spiritual.
Conștiința umană precum și cea universală sunt în continuă desfășurare, reprezentând o teorie a ciclurilor dintre viață și moarte.
Conștiința universală furnizează sistematic umanității elemente de evoluție, făcând o diferențiere în conștiința individuală.
În realitatea mai profundă a conștiinței omul descoperă cine este, care este nivelul de evoluție, înțelege toate sensurile vieții guvernate de conștiința universală și cea divină.
Scopul conștiinței universale este să ajute Creația să se dezvolte conform voinței lui Dumnezeu reflectată în cele două luminarii- Soarele și Luna.
Cu cât este mai înalt coeficientul de lumină în conștiința universală cu atât crește capacitatea de revigorare de regenerare a conștiinței umane, individuale.
Oamenii actuali aspiră la cea mai înaltă spiritualitate să facă față suferințelor, conștiința divină promulgată în religie promite să diminueze durerea, conștiința universală are o supraputere să determine modul cel mai rapid mai curat de evoluție și iluminare, supraputere pe care o transmite oamenilor pregătiți să o primească.
Pe toate planurile conștiinței umanității evoluția este evidentă conform voinței din conștiința universală și divină.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!