poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7363 .



Scrisori deschise din imprudență(X)
proză [ ]
Tulburătoare ființă
Colecţia: texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Scaietina ]

2006-07-01  |     | 



Previous | Next | Back to Messages Call or Instant Message

Delete Reply Forward Spam Move...
Printable View
This message is not flagged. [ Flag Message - Mark as Unread ]
Date: Tue, o1 Jul, 2006 23:08:34 -0700 (PDT)
From: Bughidau Nicolae” fantastik_nik@zahoo.com

Zahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by zahoo.com. Learn more

Subject: Tulburătoare ființă

To: terorista_sexy@zahoo.com





Tulburătoare ființă,

De când am călcat în profilul dumitale mă întreb interogativ și nepersistent , cum a putut natura să urzească acest complot de genul feminin ancenstral într-o ansamblare unicată pe singurul dumitale trup scoțîndu-te în evidență prin asemănare, ca o balenă uriașă printre meduze?
Angelismul dumitale biped m-a lăsat într-o gravă și incomensurată luptă a sentimentelor precum o Lycopersicon Esculentum izbită fără milă între paletele convexe ale mixerului și reprodusă posterior în marele ghiveci al vieții sub vulgarul nume de pătlăgică.
Indezirat și solidar ca un fluviu fără influienți majori am stat pînă când vocea incontinenței mele spirituale m-a adus în fața prototipului tău la care aș dori să mă anexez ca sentiment cât și în persoană dacă libertatea ta individuală de mare presentiment pe care am dedus-o dând zoom succesiv în simultan pe fotografii, te va lăsa provocându-ți simțiri simul similis simile similibundum.
Sufletul meu hiperbolizat, dornic de acostare prin naufragiu la un țărm primitor, te cere și te cheamă precum vițelul dornic de atingerea epidermică a mamei sale, orișicât tot o vacă . Lasă-mă să beau din pantofii cu tocuri, de teroristă, cui, șampanie flambată în cinstea debarcării tale, bagă-ți cizmele cu pielea întoarsă în viața mea, o, tu! cea care ai declanșat furtuna în oceanul deșertului meu sentimental.
Nepermițându-mi caracterul să mă induc singur ca fiind o persoană cultă și deșteaptă în același moment, etapându-te cu aceste multiple cunoștințe pe care le posed din îmbibare și impregnare culturală precum turnesolul pe sugativa de la alchimie, de modest, mă stăvilesc aici spunându-ți că sunt o persoană erogenă, integrală și puternică, cu un arbore ginecologic sănătos și fără atecedente penale neconsumate.
Înainte de-ți vorbi de situația mea pecuniară, financiară și bănească care te poate avantaja definitiv prin relaxare fiscală, aștept să-mi avansezi un modest miting fes to fes sau- în caz de opoziție flangrantă- un sincer „cîntă la altă masă domnule”, care mă va lămuri asupra intențiilor mele dezinteresate.

Cu inima suculentă de speranță, îți sărută cibernetic piciorușele dumitale de înger pământean și miriapod,
Nik Bughidău


Previous | Next | Back to Messages Call or Instant Message

Delete Reply Forward Spam Move...
Printable View This message is not flagged.
[ Flag Message - Mark as Unread ]
Date: Tue, 02 Jul 2006 00:08:34 -0700 (PDT)

From: terorista_sexy@zahoo.com

Zahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by zahoo.com. Learn more

Subject: Re: Tulburatoare ființă

To: Bughidau Nicolae “ fantastik_nik@zahoo.com



Muah:) Nik,

Am simtzit nevoia să-ți răspund instant la msj. ptr. k:
se vede k ejti un gentlemen la persoană care privește chestiile de viatză la modalitatea serioasă așa cum făcea și tatăl meu, D-zeu să-l odihnească sănătos acolo în putinica de umplut borș unde l-am depozitat după ce l-am ars din incinerare și umanism k el nu suporta să fie pișcat nici de tzântzari darmite de viermii care activează subteran.

k io de la el am învătzat că vorba zboară volant în toate părtzile da’ ce e-n mână rămâne k toate e iluzii ori din contră miraje cum spunea și Mircea Radu când m-a cerut de bebelușă pentru o dată, de mai multe ori.

despre mine potzi să știi k sunt o Fecioară din principiu, Leoaică din sexapil , totul ținând de caracter care îl fac cruce pe Scorpion drept ptr. care nu suport trădarea pe fatză având potențial asasin în caz contrar

în actualitatea imediată de anul trecut mi s-a întâmplat nishte chestii nashpa care nu se face să le mai repet c-un domn care a zis k mă face printzesă peste palatul lui de rupt în dos, să mă scuzi de vulgară, da’ eu palat de 2 metri pătrați pe 1 lățime n-am mai auzit și care dragoste a rămas neconsumată din pct de vedere locativ, k unu din noi trebuia să stea afară, în simultan neîncăpând, decât cu ușa deschisă și eu așa sex cu spectatori n-am ajuns.

în altă tentativă cu un domn care se credea verde până când l-am masat pe spate cu căpșuni legându-l din sadomasochist ce era cu cătușele și care i-a venit să făkă astm sub mine umflându-se ca o barcă cu lopățele și a murit nedându-și seama în ce probleme m-a băgat atât cu poliția cât și de conștiința mea manifestată în coșmare de noapte, în fiecare zi.

de aceea înainte de a avansa în fatză cu această relatzie care mie îmi pare, te rog, să anexezi următoarele:

a) - 4 foto fatză, spate, profil și slip

be)- extract de cont bancar să știu eczact până unde duce relaxarea fiscală de care promiteai pentru k cum bine ai opservat încă din cizme sunt o persoană de garderobă și clasă de obraz subțire

ce) actul de proprietate cu metri pătrați și spațiu de ajuns k ți-am zis de ce

de) - certificat medico-legal din care să știu k esthi sănătos cu inima și astmul, neavând nici de unele sper, k io nu mai călăresc niciun mort fără preaviz, clar!


aștept dovezile pentru k să bem acea șampanie flambată în condiții lejere de meteorologie și bikini din jeleu italian pe care îi păstrez la frigorifer, alături de sentimentele mele avansate de iubire pe care mi le-ai produs din inițiativă.


a ta și numai pentru tine în particular,
Nutzi Berbec





.  | index








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!