poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 782 .



Bun venit in noul an....
personale [ ]
Pentru cei care iubesc ASII

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [asvl ]

2006-01-04  |     | 




Stau fără să rostesc nici un cuvânt și privesc clepsidra timpului ce se scurge fără a simți absolut nimic, atât eu, cât și personajele impunătoare ce se uită la mine din tabloul lui Da Vinci ce tronează pe peretele din fața mea, întruchipând „Cina cea de taină”.
Îmi imaginez că poate, atunci când erau în realitate, la fel priveau și ele neputincioase scurgerea timpului, fără a putea face nimic, știind ce va urma să se întâmple.
Nu de puține ori simt puteri divine, iar sufletul mi se încarcă cu energii pozitive atunci când privesc acest tablou.
Știu că este inspirat din realitate, iar personajele de acolo, sunt mai mult decât atât.
A mai trecut un an, au trecut atâtea, iar, dacă ar fi să fac o statistică privind realizările, în ceea ce mă privește, au fost mai puține rele și, destul de multe bune. Un an al împlinirilor, atât pe plan familial, cât și profesional.
Dar, ca orice ființă umană, în anul 2006 îmi doresc mult mai multe realizări, desigur, alături de dumneavoastră. Vreau să ne bucurăm împreună de realizările profesionale și să ne dovedim reciproc că împreună formăm o echipă, de ce nu, echipa AȘILOR VÂLCENI.
Debutul în acest an l-am făcut alături de dumneavoastră cu cele două calendare și cu urările ce le-am primit, dar le-am și trimis către cei dragi.
Într-un articol de anul trecut, vă spuneam: „ca orice produs, reclama când este vândută la „mâna a doua sau a treia” este mai scumpă. Trebuie specificat faptul că, dacă veți apela la un agent publicitar sau agenție de publicitate prețul va fi mai mare, iar acest lucru datorită faptului că și agentul sau agenția respectivă trebuie să-și ia comisionul.
Soluția? Apelați DIRECT la NOI și veți beneficia de multe avantaje, economisind atât din prețiosul dumneavoastră timp, cât și din buget.
Vă doresc o intrare bună în acest an, dar și multe succese pe toate planurile, alături de singura revistă lunară din județul dumneavoastră, AȘII VÂLCENI.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!