poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 40 .



Să-l cunoaștem pe Dumnezeu Tatăl Ceresc
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-06-24  |     | 



Maeștrii spirituali în consens cu sfinții părinți au afirmat că Bunul Dumnezeu lucrează și se manifestă în oameni, dar nu în toți oamenii se manifestă Dumnezeu Tatăl, ci doar în oamenii care au conștiința curată, sufletul pur, și spiritul înțelept, care au Hiperconștiință, care au grijă de particula divină din creierul superior.
Oamenilor evoluați care au ochii minții deschiși li se arată într-o sferă de lumină Sfânta Treime, reprezentând pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Sfântul Duh.
Dumnezeu Tatăl a creat toate condițiile pentru ca omul să aibă aceste calități, aceste virtuți omenești.
Din păcate mulți oameni sunt plini de vinovăție, de rușine și de regrete, aceste aspecte negative nu îi permit omului să simtă că Dumnezeu se manifestă în el, nu poate simți iertarea de la Dumnezeu dacă el nu se poate ierta, nu se poate împăca cu acei pe care i-a rănit, i-a umilit cu cuvântul și fapta.
Aceste aspecte negative sunt reale blocaje în evoluția omului, deseori produc boli grave în organism, mai ales în femei produc infertilitatea.
În rugăciunea Tatăl Nostru este un fragment cu valoare matematică- spune astfel- și ne iartă nouă greșelile noastre precum iertăm și noi greșiților noștri… așadar dacă omul nu îi iartă pe cei care i-au greșit nici el nu poate primi iertarea Tatălui ceresc.
Totuși prin rugăciune se creează conexiunea cu Dumnezeu.
Lucrările Lui Dumnezeu în oamenii puri sunt certitudini, devin bucurii, satisfacții, revelații, sunt energie creatoare , salvatoare, înnoitoare.
Nici trezirea spirituală nu se produce în om dacă are conștiința încărcată cu negativisme, cu neîncredere, cu sentimentele de neputință.
Particula Divină din om se distruge dacă în creierul lui este haos, este întuneric, este sărăcie cognitivă, este dezinteres total.
Omul care se supune legilor universului și poruncilor divine, este omul cel mai fericit, cel mai pregătit să realizeze tot ceea ce își dorește.
Omul îl poate cunoaște pe Dumnezeu doar privind creațiile sale supreme, universul, planeta Pământ , cu toate minunile naturii care reflectă raiul, dar care reprezintă și Școala Vieții, care reprezintă Academia Luminii cunoașterii, cu stele luceferi, sori - învățători siderali, cu cei doi decani – Iluminariile- Soarele și Luna.
Îl poate descoperi pe Dumnezeu prezent în oamenii pozitivi, realizați, plini de iubire și compasiune pentru semenii neajutorați.
Oamenii care au o iubire absolută , necondiționată pentru natură, pentru semeni pentru univers denotă că au chipul și asemănarea lui Dumnezeu
Marii gânditori au afirmat că Dumnezeu este omniprezent, omniscient, omnipotent, dar cred că această afirmație este relativă, Dumnezeu se face văzut și simțit doar în LUMINĂ, cu ochii minții deschiși, în întuneric doar satana se face simțită.
Acolo unde satana guvernează, unde infernul s-a stabilit Dumnezeu nu are ce căuta- i-a dat omului liberul arbitru să aleagă pe cine vrea să slujească, cui vrea să i se închine.
Oamenii care acționează după cum le dictează instinctele primare, au trăit mai puține vieți și sunt mai aproape de sălbăticie și deșertăciune decât de civilizație.
Primii fii ai Lui Dumnezeu tatăl au fost Hiperionii, care i-au dat ascultare, dar dintre ei s-a desprins Lucifer care a devenit rebel, a vrut să preia controlul asupra vieții, asupra lumii.
Hiperionii îl apelau pe tatăl ceresc Dumneata Zeu, astfel că Numele de Dumnezeu vine de la acești doi termeni, primul prescurtat.
Numele de Hiperion vine de la termenul Hiperconștiință.
Adam și Eva au fost creați de Dumnezeu mult mai târziu în Eden, raiul Ceresc care a fost distrus în luptele cu rebelii universului conduși de Lucifer, numit și satana.
Lucifer îi determină pe oameni să nu asculte de poruncile Tatălui, să nu respecte legile universului. Nu toți oamenii vor să fie salvați de sub stăpânirea lui Lucifer și Dumnezeu nu îi poate obliga, dar le mai poate da o șansă la revenirea la o altă viață.
În general rebelii sfârșesc această viață cu multe lecții nerezolvate, neînvățate, astfel că este nevoie să revină pe pământ de câte ori este nevoie pentru ca să acționeze și să gândească numai cu conștiința superioară. Instinctele primare se află în conștiința inferioară a creierului mic, și nu se deosebesc cu nimic față de cele ale animalelor sălbatice, care fără tăgadă au și ele o formă oarecare de inteligență.
Dumnezeu tatăl îl ajută doar pe omul care se ajută singur, care se autoeducă, care se dezvoltă până la nivelul la care îl poate percepe în toată mărinimia, bunătatea și grația Lui.




.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!