poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 161 .



despre dezechilibrele planetare
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-02-14  |     | 



Planeta Pământ este o ființă vie, simte energiile pozitive și negative cu toate cele șase elemente principale din care este creată; pământ, apă, aer, foc, metal și lemn.
Simte puternic presiunea mentalului umanității care a atins cu maleficitatea cote inimaginabile, ca urmare s-au creat dezechilibre între undele magnetice în analogie cu Luna și undele electrice în analogie cu Soarele.
Planeta se cutremură puternic tot mai des, din nefericire zeci de mii de oameni pier sub dărâmături, planeta se revoltă an de an mai intens și se creează tornade, uragane, inundații.
Planeta gândește precum creierul uman, are nevoie de pace liniște și armonie între elementele principale pentru ca să susțină viața tuturor regnurilor planetare.
Cu simț analitic aprofundat prezint pe scurt situația critică în care se află planeta și umanitatea.
Aerul este plin de noxe de smog, ozonul este spart deasupra atmosferelor.
Apele planetei sunt pline de substanțe chimice, de gunoaie, dezechilibrele lor generează inundații, îmbolnăvirea ființelor acvestre.
Pământul este plin de gunoaie care au intrat în putrefacție, emană viruși bacterii microbi neprietenoși cu mediul cu umanitatea dezechilibrele dintre undele electrice și magnetice generează unde seismice, an de an mai puternice mai devastatoare.
Metalul este exploatat haotic folosit la producția de armament greu, în industrie nocivă.
Lemnul este în cea mai amplă suferință de la începutul Genezei, s-au defrișat miliarde de hectare de păduri.
Focul generează explozii vulcanice, incendii devastatoare an de an mai mari, mai puternice.
Tulburările planetei se resimt și în oameni, gândesc haotic sunt stresați, obosesc repede, sunt virulenți deseori agresivi cu semenii cu mediul înconjurător.
Un creier uman sănătos creează zi și noapte gânduri cu viteza luminii, cu precizie matematică, omul sănătos își poate realiza cu succes dorințele, visurile, poate atinge idealuri mărețe.
Undele electrice și magnetice sunt în echilibru, omul sănătos este condus de credință și de smerenie, este folositor în permanență mediului natural și social.
Dacă nu vrem ca să se petreacă foarte curând apocalipsa umană și planetară trebuie să ne întoarcem cu toată ființa mase mari de oameni, la credință la smerenie, la rugăciune, pentru că numai așa poate fi vindecată planeta, Casa noastră, Școala noastră, Mama noastră primordială.
Doar divinitatea mai poate face minuni cu planeta Pământ, și eu nu încetez să mă rog seară de seară pentru ca apocalipsa să fie doar o previziune eronată, făcută de Hristos acum doua mii de ani într-un moment de mânie, cum de altfel mă rog cu multă credință pentru trezirea marii majorități a umanității cât mai repede posibil.
Așa să ne ajute Dumnezeu -Amin

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!