poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 176 .



s-au întors Hyperionii acasă
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-01-10  |     | 



Iisus Hristos spune în evanghelii, eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul. eu fac o modificare și spun începutul și infinitul.

spiritele evoluează la infinit, universul evoluează la infinit, chiar și Dumnezeu evoluează până la plus infinit. timpul este infinit.

oamenii visează încă din primii ani de copilărie, să devină însemnați apreciați, renumiți in diferite domenii de cultură, artă și știință. este o tacită competiție continuă pentru a dobândi un loc pe podiumul devenirii.

au visuri mărețe pe care le urmează constant asimilând zilnic învățături la școala vieții completă complexă.

știm încă din copilărie că avem în noi inteligență solară, ancestrală, că avem toată lumea la dispoziție și tot universul din care să asimilăm cunoaștere , cu datoria de a o desăvârși în noi, cu datoria să îmbogățim zestrea strămoșească, zestrea genetică, zestrea cerească, cu care ne -am născut.

un ciclu complet universal durează două mii de ani, timp în care ne naștem de mai multe ori, Iisus Hristos enumeră în noul testament viețile și strămoșii din care se trage, începând cu regele David, dar eu vă spun ca este unul dintre Hyperioni, unul dintre fii dumnezeului primordial Zamolxis. au trăit în spațiul carpatic în urmă cu zece mii de ani.au pus bazele primei societăți pașnice, a primei religii următorul ciclu universal a fost al zeilor, al titanilor, după care a urmat cel al faraonilor și al atlanților.
ultimul ciclu universal a fost cel al creștinismului. al iluminismului, al impresionismului, al regilor și împăraților. Hyperionii s-au întors acasă sunt răspândiți în întreaga lume. au început instaurarea unei noi orânduiri, guvernări divine revoluționare evoluționiste, absolutiste.

s-au născut îngerii luminii, copii de cristal și de diamant. încă din primii ani de viață afișează o personalitate puternică, au o inteligență uimitoare fenomenală. au venit pe pământ să revoluționeze arta, cultura, știința religiile. vor elibera popoarele de sub dictaturi să se sfârșească toate constrângerile din mediile sociale. vor crea societăți iluminate pe parcursul noului ciclu universal.

lumea nouă și-a deschis porțile, sufletul, mentalul să primească musafiri- spiritele luminii divine.

așa să ne ajute Dumnezeu- Amin




.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!