Comentariile membrilor:

 =  Pas trei
ioan peia
[03.Jan.05 00:46]
Nici aici nu înțeleg de ce nu s-a oprit nimeni! Textul este absolut deosebit și tratează o rară maturitate a științei scrisului. Felicitări! În această "semiotică a întunericului", semnele devenirii tale sunt evidente.

 =  Rectificare
ioan peia
[02.Oct.05 19:06]
"Textul...trădează o rară naturitate..."

 =  In noapte
Irina Popa
[03.Jan.05 16:06]
Asta pentru ca, in noapte, unele lucruri se deseneaza mult mai clar, iar gesturile devin mult mai naturale. De aici si naturitatea...

 =  Irina,
ioan peia
[02.Oct.05 19:06]
Era vorba, de fapt,de... maturitate, Irina ! Degetele mele joacă chilabaua pe taste, după cum vezi! Dar și greașeala poate fi adusă din condei, dacă e să vorbim de...naturalețea exprimării! Mă rog, totul curge...Te-am consemnat și mai în urma acestui text.

 =  inspiratia,da
Hutanu Roxana
[02.Oct.05 19:06]
Si eu scriu tot noaptea, Irina. Ti-am citit mai multe texte si inca mai vreau. Chiar imi placi. Poate pentru ca avem cateva motive frecvente comune.

 =  Motive
Irina Popa
[24.Jan.05 23:12]
Draga Roxana,

Nici acum n-am reusit sa descifrez in totalitate semiotica intunericului. Da, poate avem cateva motive comune si chiar mi-as dori sa fie asa.

 =  Irina,
Hutanu Roxana
[25.Jan.05 17:21]
"Rolul poeziei e de a spune implicit ceea ce se poate spune explicit"(L.Blaga). Poate ca nu e bine sa descifrezi nimic, ezoterismul este un mare atu dezavantajant al liricii.
Cat priveste motivele mai mult sau mai putin comune...m-as bucura sa-mi scrii cateva randuri despre ce impresie ti-au facut incercarile mele literare(te rog sa nu ma menajezi, imi place sinceritatea, am nevoie de ea).
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !