Comentariile membrilor:

 =  recitita cu placere
Catrinel Demian
[01.Sep.04 20:49]
Chiar ca nu prea-i parodie. Dar (auto)ironia ii sta bine.
"Ne desparte depărtarea dar ne leagă neghiobia"

 =  De citit!:))
Anda Andries
[02.Sep.04 15:04]
Rudy, dragule, ai comis una pe gustul meu. Adicã m-ai fãcut sã-mi uit cele riduri si sã râd putin! Zic sã lasi cadavrele în pace (despre morti numai de bine!), cã mai trec eu pe la tine.


 =  nu prea e de citit
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
nu prea e de citit ca parodie.ironia imi place dar e un text adolescentin ca atunci cand eram la liceu, chiuleam si mergeam sa beau o bere si ma gandeam ce sa-i mai scriu grasului care statea in ultima banca, sa trag la xerox si sa lipesc pe cateva usi de clase.
cu alte cuvinte e o parodie destul de ratata dupa parerea mea.

 =  Rudy, băiat rău,
ioan peia
[02.Sep.04 15:50]
Nu cred că ai nevoie de osanale. Mi-a plăcut.Și aminteșteți, din când în când, spre liniștire, fabula cu vulpea și strugurii. Prea mulți esteți de mâna doua vin să dea lecții de manufactură bășicată. Băieții de după blocuri, știi tu...

 =  Catrinel,Anda,Tosa C,Ioan Peia
Radulescu Florin
[02.Sep.04 17:54]
Catrinel

Sa-nteleg ca e de bine, nu?:)

Anda

Treci cand vrei, eu am sa las usa deschisa...Nu uita sampania, micutzo!:)

Tosa C.

N-am inteles ce e cu tonul asta de profesor care si-a prins elevul fumand in w.c in timpul orei!Din cate am observat, nu prea ai avut tangenta cu parodiile...Totusi, pentru ca mi-ai facut cinstea sa ma citesti, o sa incerc sa ma justific, desi nu cred ca e cazul:este un "text adolescentin", pentru ca nu putea iesi altceva dintr-un original care parea scris de un copil de gradinita!Din pacate, n-am pastrat textul respectiv ca sa-ti pot demonstra veridicitatea spuselor mele!Trebuie sa ma crezi pe cuvant!

Ioan Peia

Chiar daca nu te-am comentat niciodata, te citesc cu placere pentru ca am observat o oarecare asemanare intre stilurile noastre...

Va multumesc tuturor pentru vizita
Rudy Valentino


 =  Rudy
Catrinel Demian
[02.Sep.04 18:36]
Recitirea... e de bine micutzule!
Cat despre neghiobie... (era sa zic avem ceva comun).

+ Zbor deasupra unui cuib fara cuc
Iuliana Ungureanu
[24.Feb.05 18:26]
"One flew east, one flew west,
one flew over the cuckoo's nest..."

Furia asta, provocata sau nu de "n" electrosocuri,pumnii de calmante, speranta vlaguita intr-un Dumnezeu apatic cat si insistenta viselor in care-ti apare regina (Se-ascunde ceva acolo, ar spune Freud) par caracteristice unei batraneti timpurii, triste, al carei personaj principal e un Randle Patrick McMurphy dezola(n)t, fara putere de lupta. Mie una nu mi se pare un text comic, ba dimpotriva, are un gust amar, de chinina.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !