Comentariile membrilor:

 =  ca de obicei
Ca de obicei bun, m-am săturat să tot spun asta (poate si tu), dar trebuie. Ai un talent extraordinar de-a zugrăvi “atmosfere“, parcă mă vedeam prin locurile în care m-ai purtat si-mi muscam limba să nu râd în sală vizionând “Vagabondul“.

 =  almanahul urzica
Petrescu Ionut Mihai
[24.May.04 11:52]
ehe, eu mai gaseam pe la o matusa bucati din almanahul "urizca" pe care il citeam cand eram mic la un loc cu bucati din cartile de basme si din almanahurile cinema romanesti(mai stiti, nu?)
chestia e ca, fiind copil, nu imi dadeam seama care e treaba cu articolele din almanahul "urzica", nu stiam ca sunt umoristice, eu chiar le luam in serios.
mai tarziu, cu cativa ani in urma adica, m-am distrat copios redescoperind sub o alta lumina o intreaga galerie de personaje - directori, subordonati, neveste, vanzatoare, personal hotelier, scriitori ratati, masini si aparate radio care se strica aiurea, concedii la mare...

 =  Panorama Borodino
Tudor Negoescu
[24.May.04 13:59]
Eu am vizitat Panorama Borodino pe cont propriu, fugind din hotel într-o după-amiază, ,,pe mînă" fiind cu un taximetrist rus, mare iubitor de coniac Ovidiu. La ei se dădea băutura pe cartelă. Era un adevărat spectacol să-i vezi cum ieșeau de la coadă cu sticlele de votcă în brațe și imediat începeau să le gîlăgăie.A fost o experiență memorabilă toată excursia aceea. Am fost cazați într-un hotel în care stătuseră sportivii de la Olimpiadă. Neplăcut a fost faptul că, la întoarcere, vameșii români ne-au confiscat căciulile de blană, zmulgîndu-ni-le cu brutalitate de pe cap. Ni se spusese la plecare că aveam voie să venim cu cîte o căciulă de blană, dar s-o avem pusă pe cap. Caraghios a fost momentul cînd am apărut toți în aeroport cu căciuli de blană pe cap (așa am fost instruiți de către ghizi!), afară fiind o însorită zi de toamnă...și de mînecă scurtă!

 =  Revenirea la plânsul organizat
Ghinea Nouras Cristian
[24.May.04 14:11]
Loredana, îți mulțumesc pentru promptitudinea comentariului, cu care m-am obișniut într-atât, încât am devenit, într-un fel, "dependent". Apropo de Raj Kapoor, ce-a mers înainte, merge și acum: câteva televiziuni comerciale din zilele noastre au redescoperit producțiile respective, care au făcut ceva audiență în sezonul "mort", dar și în intervale orare bunicele. Vezi că ideea cu "plânsul organizat" nu era chiar așa rea?!

 =  O urzică pentru colecția personală
Ghinea Nouras Cristian
[24.May.04 14:20]
Ionuț, mă bucur să-l reîntâlnesc pe maestrul din "Filmare cu personaje", un text remarcabil, care-mi va rămâne cu siguranță în memorie. Îți mulțumesc pentru "urzică", o s-o iau cu grijă între degete și o s-o pun cu grijă în colecția personală - e de mare preț, fiind dăruită de tine. Galeria de personaje despre care vorbeai merită toată aducerea noastră aminte, chiar dacă imperfectă și subiectivă. Mă bucur că m-ai citit, te mai aștept - să vii cu urzica la reverul hainei!

 =  Căciulile lor și pijamalele noastre
Ghinea Nouras Cristian
[24.May.04 14:25]
Excelentă povestea căciulilor lor, care completează istoria pijamalelor noastre și a blugilor sârbești! Dom'ne, așa a fost, așa s-a scris istoria, cu căciuli, pijamale și blugi, nu numai cu bătălia de la Borodino. Felicitări pentru aventura de la Moscova, căci cine se mai încumetă azi la așa o excursie?!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !