Comentariile membrilor:

 =  oricum...
Silvia CALOIANU
[03.Mar.04 01:11]
Simt ca ma complexez deja sa intru cu pareri asupra textelor tale, chiar daca zici "Fedora, Fedora" :) Macar sa stii ca te-am citit, oricum nu am inteles nimic, de somn ce imi e...Imresia, hai sa-ti spun, de fapt, e ca nu mai traiesti acele emotii care te faceau candva sa scrii...Te invidiez chiar! :). Altceva: e asa si asa, nu chiar o poezie care sa ma faca sa-mi dau ochii peste cap!

 =  Dragă Silvia, rîd cu gura pînă la urechi.
Virgil Titarenco
[03.Mar.04 01:31]
Dragă Silvia, rîd cu gura pînă la urechi. Că dacă nu le aveam rîdeam de jur împrejur. :)))
E o parodie, first of all, și am și pus-o la pesonale ca să nu care cumva să sară cineva că am publicat la poezie o nepoezie sau la Haiku un nehaiku. Observi!! Mă protejez!! :))) Deprinderi americănești..:)))
Și acum despre "pozie". (Stai puțin să mă opresc din rîs..) Deci cum spuneam, Fedora nu e numele vreunei prințese aztece sau grecești ci e varianta open source sub care Red Hat (Pălaria Roșie) a optat să își distribuie ultima versiune de Linux. Deci, evident, fără ceva cunoștințe de specialitate (nu că eu aș avea foarte multe) dar "poemul" ăsta riscă să fie o incriptată capcană parodică. Nici nu s-a vrut mai mult. Copyright notice: MySQL, Apache, PHP aparțin celor care le-au creeat. FTP și SSH sînt porturi TCP/IP. Restul e ...Răpirea din serai...:))))
În ce privește "acele emoții"... iar tragi concluzii repede... despre alții..?

 =  erata
Virgil Titarenco
[03.Mar.04 06:29]
erata.
am spus o prostie. FTP și SSH nu sînt porturi ci sînt protocoale care folosesc diferite porturi TCP.. sorry

 =  m-am distrat
dacian grapini
[03.Mar.04 23:41]
extrem de bine cand Aipiul meu primind confirmare de la Server, a functionat ca un mijlocitor minunat pentru ca Pehaspeul sa-mi returneze acest Hastemelu cu poema de fatza.
Asa ca rad din toate protocoalele si apreciez Uiad Uebul (ce nume de arab) si existenta Aipiului tau.

toate cele bune

dacian
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !