Comentariile membrilor:

 =  arome de ceai exotic...
Silvia CALOIANU
[28.Feb.04 18:13]
Nu+mi place cum suna "CU COzile ochilor" si in general acest plural, dar...simt aroma ceaiului:)

 =  Nici mie nu îmi plăcea.
Virgil Titarenco
[28.Feb.04 19:18]
Gata, uite am schimbat. Nici mie nu îmi plăcea. Nici acum nu știu dacă e ce îmi doresc, but whatever. Mulțumesc de vizită și critică.

 =  se tace
ioan ravel
[28.Feb.04 19:34]
probabil rezonez eu cu textele tale sau naiba știe ce altceva da-mi place lirismul tău metafora așijderea... o mai spun acum și gata restul se va subînțelege de acum o să tac poemele tale cum numai un suflet se tace.

 =  arome
Gabriela Petrache
[28.Feb.04 19:51]
Incă de ieri mă încearcă o poftă de chihlimbar, am tot probat niște fleacuri din argint, nu mă puteam hotărî asupra modelului, așa că...am lasat în așteptare...pofta. Mîine sigur voi căuta o brățărică aromind a ce ai .
Drăguță declarație prin urechile acului, singura obiecție ar fi nu cu privire asupra formei, ci a...fondului...așteptării. De ce nu faci, dom’le un semn , un clipit ceva, să înțeleagă? :):)

 =  Mulțumesc Ioane.
Virgil Titarenco
[28.Feb.04 19:49]
Mulțumesc Ioane. Poți trece oricînd și spune orice. Iar dacă alegi să taci îți respect tăcerea.

 =  erata :D
Gabriela Petrache
[28.Feb.04 19:52]
upsss...era "ceai"

 =  ...din ochii tai
Daniel Dinescu
[28.Feb.04 19:56]
Nu am ce sa zic(de rau :)), imi place...
A, as putea sa spun ca mi-ar fi placut mai mult "in umbrele din ochii tai" decat "in umbrele ochilor tai"...si, poate, sfarsitul nu e la fel de puternic pe cat e continutul poeziei, as fi sugerat ceva, dar ma mai gandesc...
Oricum, si mie imi place cum scrii si te citesc.
Ne auzim curand!
D.D.

 =  Gabriela
Virgil Titarenco
[28.Feb.04 22:17]
Gabriela, Gabriela, de ce nu te mulțumești tu cu forma și vrei să răscolești fondul? Și unde vezi așteptare? Iar acul are urechi atît de mici.

 =  detaliile conteaza :)
Gabriela Petrache
[28.Feb.04 22:28]
"cuvintele mele așteaptă...răsturnarea nopții" :), dar dacă într-o seară noaptea uită sau refuză ceașca de cafea, așa-i că rămîi cu ceașca goală?? :))). Despre ac și urechile lui nu mai spun nimic, tu pari chiar mai "berbec" decît mine, iar eu isc polemici doar cînd mă și văd învingătoare:))).

 =  Undeva în conul de umbră al privirii.
Virgil Titarenco
[28.Feb.04 22:28]
Daniel, aștept ideile și criticile tale. Da, poate e o sincopă la sfîrșit. Poate ca un fel de ironie masculină. Mai sînt și alte secrete dar nu vreau să le divulg. Citesc 7000 de oameni aici. Vă las pe voi să le descoperiți.
Există o diferență semantică între "in umbrele din ochii tai" și "in umbrele ochilor tai". A doua, pentru mine, e ca și cum a-i atinge pe cineva fără să îl vezi, fără să îl privești. Undeva în conul de umbră al privirii. Dacă există așa ceva. Uite că am mai patentat o sintagmă-metafora.
...să ne mai citim

 =  Nu-s "berbec"
Virgil Titarenco
[28.Feb.04 22:40]
Nu-s "berbec" mai. Sînt și mai periculos. Și de cîteva zile îmi ies fulgere din cuvinte. Am pus pe ele untdelemn și tot nu se astîmpără.

 =  da
Cristina Trușcă
[29.Feb.04 16:51]
frumos, mi-a placut, e stilul meu :)

 =  Întîmplător îmi place și mie ;)
Virgil Titarenco
[29.Feb.04 20:58]
Mă bucur Cristina că e... stilul tău.
Întîmplător îmi place și mie ;)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !