Comentariile membrilor:

 =  sampania romaneasca
Nicoleta Stefanescu
[17.Feb.04 14:22]

S-o fi nascut cu "caciulita"?! :0)

 =  drag
Vlad Ioan Mirescu
[17.Feb.04 14:23]
Iata, francofoni din toate tarile, reveniti-va, Villon a murit, traiasca Adriana! Si cum ar fi putut fi altfel, intr-o uniune europeana de tot dragul fara implicatii romanesti, neaose, cu cuvinte dragi noua, si de ce nu, si voua! Asadar un SM (Science Miction) de toata frumusetea, ca Ray Bradburry ar fi ajuns sa regrete ca nu a invatat romaneste cand era mic desi in subsolurile conacului sau se vorbea, e drept petit-negre. Ce sa mai zic de Evgheni Sokolov, daca ar mai fi trait poate nu apuca sa moara, macar intelegea cum sta treaba cu bulinele mici, in cazul sau de aer plat.

Una peste alta, cred ca astfel de poeme sunt mai mult decat educative, un fel de what's what, ca sa pricep mai bine de ce sosetele trebuie sa aiba bigi-bigi si de ce astia de la connex te suna daca intarzii sa achiti factura cu o singura zi.

Drag mi-e poemul asta!

 =  Mie îmi place "sensul" franțuzesc, fiincă nu sunt beninez
Adrian Firica
[17.Feb.04 16:53]
Vaiiiiiiiiiiii!, ce material frumos cu bouline. Numai în societate mai găsești astfel de tipuri de materiale imprimate și o astfel de înmulțire a boulinelor.
O societate poate fi formată, deformată și apoi înmulțită, numai și neapărat, de două persoane de sex opus - asta la oameni, că la ne-oameni nu știu cum se petrece ...
Dacă facem o verticalizare de bouline, asta ca exercițiu de geometrie în spațiu, obținem cuburi. Nu?
De aci încolo, fiecare merge pe contul său, nu mai merge "cu", la grămadă cu ceilalți, ci merge pe drumul său de Bulă.
Bula este deja un lucru teribil de serios, pentru că unii cred, sau se încred în ea, indiferent unde o găsesc: pe perete, pe stâlp, ori purtată de curenții de aer. Uneori pot fi descoperite mai multe astfel de Bule, un fel de colonii, care cu siguranța că vor fi numite Coduri. Nu cunosc, de ce?. Mă și enervează coloniile de acest fel. Totuși, Coloniile miros frumos.
Unele colonii sunt francofone, altele amestecate, ceea ce produce confuzie, adică bulibășeală. Se mai întâmplă!
...

Ei, dacă m-ar fi făcut și pe mine mama beninez ...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !