Comentariile membrilor:

 =  am mai citit asa ceva
Diana Mihali
[02.Oct.05 19:06]
dar nu stiu unde, exact la fel, da, imi amintesc, un amor intre ea si el care la sfirsit isi dezvaluie identitatile: el era un cal, la malul marii. Parca in Dilema? Mi-a placut. Duios, sensibil, simplu si frumos. Mi-a placut.

 =  doi ochi fericiti
Adriana Doar
[02.Oct.05 19:06]
Bella e reala? exista cu adevarat? Am mai citit despre ea.

 =  superb
Miruna Dima
[02.Oct.05 19:06]
Am stiut foarte repede cine era "ea". Ciudat, pentru cei ce nu au un astfel de prieten, e mai greu de inteles. Mie insa mi-a adus un sentiment cald, pe care l-am mai simtit atingand par moale, botic curios sau pantec cald si roz. Da, uitam deseori ce insemnam pentru ei, si cat de multe motive avem sa ii rasplatim, sa ii rasplatim in fiecare zi. Apropos, ai citit "Maria si marea" a lui Radu Tudoran? E acolo un fragment teribil care are acelasi subiect.

 =  miruna
Vlad Catalin
[02.Oct.05 19:06]
Rusine mie! Nu, n-am citit dar m-ai facut curios. Voi cauta cartea. Multumesc Miruna.
st

 =  Sorin, tie, Ela
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Emotie simpla, Sorine. da, citeste cartea de care iti vorbeste Miruna, am citit-o de demult, am si recitit-o de-a lungul anilor. Mi-a stat la capatai mult timp. A fost si ecranizata acum vreo zece ani cred, insa mult sub nivelul cartii a fost filmul.
Te scrii bine.
Ela

 =  personal...
Bianca Iulia Goean
[16.Feb.05 18:03]
mai, Sorine, mai, ce faci tu cu personalele astea?
tacerea pe care o pastrezi pana la sfarsitul textului asupra identitatii ei nu-i intamplatoare, nu-i asa? din pacate, as zice eu, tocmai aici multe se aseamana Bellei in astfel de momente: chiar si lovite, nu stiu decat sa iubeasca.
Bella ta cu ochi caprui... take care ;-)
prin alte zapezi mai albe, cu drag, Bianca

 =  Sã te tii de promisiune!
Anda Andrieș
[16.Feb.05 19:35]
Dupã primele douã paragrafe am crezut cã ne scrii despre Diana, dupã "am strigat-o prima oarã" am stiut cã-i vorba despre Bella, dupã "am impins cureaua de piele spre fata ei"
am început sã plâng...la final m-am bucurat iarasi!
Cu drag,

 =  bianca si anda
Vlad Catalin
[17.Feb.05 09:09]
Ciudat ca tocmai acum primesc comentarii la textul asta vechi de care ma leaga atatea amintiri. Multumesc Bianca si Anda. Bella este acum la un vanator, e bine, doar despartirea a fost grea. Dupa un an si o luna a trebuit s-o dau. Si asta doar pentru ca nu putea sta singura in casa: urla de se auzea de pe strada urmatoare. Nu suporta singuratatea, iar eu nu puteam s-o iau la serviciu. Acum locuieste cu un alt brac, puiut, de care s-a atasat imediat. A devenit una din cele mai bune vanatoare de prepelite.
Cu drag,
st
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !