Comentariile membrilor:

 =  culoare de zambet
Rada Marin
[20.Jun.03 00:31]
Toti ne simtim, cateodata, ca niste flori suspendate pe sine, ca luati si dati de pamant sau aruncati in hau. Face parte din viata. Secretul e sa gasesti intotdeauna acea culoare din tine care iti va readuce zambetul pe buze. E acolo undeva, atat de aproape...
Bine ai revenit, Adina,
iti spun cu drag.

 =  Rada
Adina Ungur
[25.Jun.03 03:43]
Sub rotile ruginite ale unui an de fier apasand cumplit pe sinele vietii mele
numai o intrebare candva rotunda ca pleoapele uimirii unui copil mai fremata.
In palmele lui inrosite orice cuvant, orice zbatere sau orice interogatie ingenua ar sucomba. Acum nu mai am nici o culoare. Acum, nu mai sunt. Acum moare si cel mai firav gest.

"de ce?"


Bine te-am (re)gasit Rada!

 =  Cu admiratie...
Silvia CALOIANU
[24.Aug.03 04:15]
Abia azi te-am descoperit! Imi place cum scrii! Raman cititoarea ta. Poemul acesta m-a fascinat! Iti spun si eu, desi cu intarziere: la multi ani si multa inspiratie inainte!

+ La multi ani, Adina!
Luminița Suse
[24.Aug.03 23:31]
Există versuri pe care nu le poți atinge nici cu o stea, strălucesc cât pentru întreg cosmosul, așa cum există femei pe care nu le poți atinge nici cu o floare, întreaga lor ființă e o grădină! Această poezie e roi globular de supernovae, Adina este domnița codrilor de aramă!

La mulți ani, Adina!

 =  Luminita, Silvia
Adina Ungur
[25.Aug.03 01:51]
Silvia,

nu m-ai observat pentru ca nu m-am agitat prea tare pe site in ultima perioada si mai ales, nu m-am "bagat in seama" ca nu prea mi-s asa de felul meu.
Dar uite ca a fost un bun prilej de a ma mai citi (descoperi) lumea. Multumesc!


Draga Luminita,

ce dragut si frumusel bonsai mi-ai daruit! Asa e, imi plac mie ei-copacii si codri, ei-copiii si inocenta lor, ele- animalutele si candoarea, ea literatura si altele. Nu-mi place ca mi s-au cam rupt culorile in mine. Dar o sa invie ele, promit! Adica trebuie!
Multumesc si te astept cu drag!

Adina
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !