Comentariile membrilor:

 =  ...
carmen manuela macelaru
[24.May.07 10:43]
interesanta proza,dialogul pe care il redai, e un dialog cu tine sau cu cititorul?, cred ca ambele variante, nu? finalul naucitor. mi-a placut.

 =  carmen manuela
emil pal
[24.May.07 11:10]
Ai inteles bine dedublarea. Am incercat un text in care sa fiu si autor si cititor. Multumesc de lectura

 =  părere
nica mădălina
[24.May.07 13:47]
diferența dintre a te spune și a spune. mai pe șleau decât în majoritatea textelor autorului. de aceea toți ceilalți, pseudo-adresanții, devin simplu exterior, simplu pretext.
justificarea lui "eu simt", ca stil de viață și definiție a eului, se dezvoltă aparent ironic într-un aparent dialog. curățat de metaforizări.
aici sunt câteva de-finiri, ca asumări ale lecțiilor învățate. un fel de "nu îmi pasă, astea mi le zic mie ca să pot merge dincolo".
e mai mult aer azi aici, căci apăsarea descriptivului unei stări e înlocuită cu luciditatea situării în sine.
(cred că subtitlul poate lipsi, pentru că ideea de "pseudo-veleități" se regăsește deja în două pasaje din text, iar cea de instrospecție este catalizatorul evident al întregului text)

 =  erată
nica mădălina
[24.May.07 13:53]
introspecție, firește. deși nu ar strica "ins...", amintește de...ins:)

 =  madalina
emil pal
[24.May.07 15:29]
Ai mare dreptate cu intepretarea ta pina la un punct. Anume acela cu sbutitlul. Uneori doar repetitia obsesiva aduce clarificari unor interpretari aflate oricum in cadere libera. E un text asumat, asa cum ai spus, ca sa pot merge mai departe.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !