Comentariile membrilor:

 =  o citire completă
Vasile Mihalache
[24.May.07 15:08]
Poem matematic exact al exemplarității unui poet care adesea s-a luat pe sine în derâdere. Enigmatic de sensuri, bizuit pe siguranța de sine a "chemării din deget" a suferinței care "colorează bila" existențială- trupul, uneori confundat cu un popic în arenă, poetul își revendică pragul călcat numit "nostalgie". Acum înaintează în echilibru deasupra prăpastiei ființei sale, un gol încețoșat pe care îl defrișează cu tăceri spre o recunoaștere ulterioară, căci "fără marcajele necesare nimic nu te-ajută /să știi".

 =  O citire completă
Vasile Mihalache
[24.May.07 14:08]
Poem matematic exact al exemplarității unui poet care ades s-a luat pe sine în derâdere. Enigmatic de sensuri, bizuindu-se pe "siguranța de sine" a "chemării din deget" a suferinței ce colorează "bila" existențială- care singură își stabilește traiectoriile în mâna destinului- trupul uneori confundat cu un popic în arenă, poetul își revendică pragul călcat numit "nostalgie".Acum înaintează deasupra prăpastiei ființei, un gol încețoșat pe care defrișându-l cu tăceri îl va recunoaște ulterior din ce în ce mai bine, căci"fără marcajele necesare nimic nu te-ajută /să știi"

 =  Vasile Mihalache,
Gheorghe Pașa
[24.May.07 22:45]
Mulțumesc pentru comentariu și pentru încurajări. Ele contează mult într-o perioadă mai grea a evoluției mele pe site. Interpretarea ta e aproape de viziunea mea care, normal, nu e unică. Din păcate, ești singurul care mai crede în poezia mea. Eu nu am publicat nimic, nu au de ce să mă considere poet.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !