Comentariile membrilor:

 =  in-between
Ela Victoria Luca
[14.May.07 16:05]
dacă în majoritatea fragmentelor "alterus" mizai pe dialog, aici, deși adresabilitatea se păstrează, miza îmi pare monologul, fiindcă senzația, în toate paragrafele, este că se produce o lentă și discontinuă desprindere-reapropiere, depărtare-reacceptare a "alterus"-ului. de aici și "imposibilul", fiindcă atunci când te afli "in-between", alegerea ți-e imposibilă, o vreme.
aș fi eliminat "un an întreg", e mult prea evident încă din titlu. cumva dezagreabil rezonant "sânge monstruos". însă bine redată de-corporalizarea și dez-identificarea până la confuzie și pierdere de sine.

Ela

 =  Ela
Adela Setti
[14.May.07 16:51]
am efectuat o modificare minoră ("Un an întreg te-ai lăsat astfel sedus"), pentru evitarea impresiei de repetiție. "sânge monstruos" rămâne, motocicleta aceea are ceva de animal preistoric în viziunea mea.
este un fragment scris într-adevăr dintr-o postură indecisă, împărțită, cumva.
Adela

 =  visul calatoriei si banda lui Mobus
Ioan-Mircea Popovici
[15.May.07 18:35]
Eu am ramas pe banda asta http://perso.orange.fr/therese.eveilleau/pages/delices/textes/mobius.htmsa vad cum are ea o singura margine si o singura fata. Sigur ca aici anul ar putea sa aiba chiar mai putin de 365 de zile... vezi ca ti-am zis de cifrele alea doua din simpatie. sunt sigur ca si-au schimbat singure locul... dar tu..."
Un an întreg te-ai lăsat astfel sedus de visul călătoriei imposibile. I-ai lăsat să îți vorbească, răspunzând monosilabic și zâmbind cu blândețe, astfel că erau convinși că te-au dresat, că ești cel mai cuminte adolescent din câți se văzuseră până atunci."

 =  Iann
Adela Setti
[16.May.07 10:40]
îți mulțumesc.

 =  comentariu intarziat
cornel marginean
[24.May.07 08:03]
preferam sa fie adevarat episodul trecut si sa citesc despre vest si fictiunea din fictiune sa se prelungeasca inca cateva fragmente

oricum personajul poate visa orice si probabli ca evadarea sa o sa cuntinue ,

poate ca extinderea totala asupra tuturor zilelor anului este exagerata doar firea sa poate intra-devar sa devina si este permanenta , visul are la oricine intreruperi

romanul devine din ce in ce mai publicabil, cred ca asta cere si cateva fragmente pur si simplu reale

sa auzim de bine

 =  Cornel
Adela Setti
[24.May.07 09:57]
fragmente pur și simplu reale... să scrie gazetele :)
îți mulțumesc pentru semn. și eu sper ca într-o bună zi "romanul" acesta să fie gata, să se susțină prin verosimil și să devină publicabil.
Adela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !