Comentariile membrilor:

 =  final bun
dorun
[26.Aug.02 15:23]
Pe sub tesatura constructiei se simte paplpitind un dramatism bine cenzurat. Un final bun....fara "Și fulgii sfârâiau topindu-se pe mine"(parca s-a mai scris)

+ si m-am facut mare
Andia
[26.Aug.02 15:38]
Felicitari pentru finalul deosebit. Pentru rasturnarea viziunii, care ramane totusi fireasca. Pentru modificarile lumii concrete traite acut, aproape patologic, de personajul tau: "Sub picioarele ei, pe covor, trosnea ceva...erau doar visele mele. Si parca o parte din mine", "Simt ca mi se prelinge ceva pe chip, erau sperantele mele...", pentru felul altfel in care iti compui povestirile.

Pentru "De ce?" te-a felicitat Costel.

+ fff bun
Nic
[26.Aug.02 19:01]
Foarte bine scris. O idee intoarsa bine din condei. Text bine structurat.

 =  mi-a placut!
azrail
[26.Aug.02 20:58]
Ca sa zic asa nu ma intereseaza textul ci fiorul pe care ai incercat sa-l transmiti...ai reusit pe deplin sa atingi o multime de concepte care mai de care mai "neintelese", centrate in jurul ideii de timp, atat de subiectiv conturat.Cat despre expresie...imi place.e prima data cand citesc proza aici pentru ca nu sunt un adept al ei dar ...zic eu ca e bine:))

 =  ghetus la metrou cu lautari
Ynightmare
[27.Aug.02 11:40]
Dom'le Kriptonit,

Io venii aici ca am auzit de la altii mai mari ca unde mere Andia sunt si ceva poame coapte, padurete dulci acrisoare.

Da vad ca am gasit numa' un metrou blocat intre statii si ceva fulgi neprietenosi cu omul. Si uite asa imi adusei io aminte de cand ma dadeam cu sania in dealu Mitropoliei de am patit-o cu unu prea sfant si carmaci bisericesc, sa tot fie acu vo 27 de ani, cand am dat o tura cu talpica de la sanie peste ciubotele m'nealui de i-am cam stalciat mersu' preotesc. Pai vezi ca io credeam ca intepenise oleaca timpu si era o statuie a luptei popesti impotriva daramarilor de biserici, da el, timpu', nu si nu, se incapatanase in mers voios dupa ordinul de partid de atunci. Asaaa, si ce ziceam,daaa, pai asta patanie m-a costat premiul si coronita de pionier ca vezi doamne, poapa ala avea trecere la invatatoarea mea, invatatoare care se tinea cu el mai de demult cand sfintia sa nu era popa ci DJ la caminul cultural din comuna lor de obarsie. Da io de unde sa stiu asta, ca mama m-a urechiat rau, da n-a fo de ajuns, la sedinta cu parinti de la scoala au zis ca am apucaturi de rasturnat ordinea sociala de partid si de stat, da io nu statusem pe derdelusul ala, ca altfel cum sa-i rup chishoarele sutanei... Da, uite asa, ma luai cu vorba si trecu timpu' asta pe langa fereastra asta unde scriu acu', de nu mai stiu de ce nu se misca balamaua la laptopu' din dotare ca se facu frig, ma lua cu fiori si voii sa-l inchid.
Sa auzim de bine, si ai grija la ghetus si la metroaie, ca aluneca privirea pe el de numa,numa!

 =  inca ceva...
Ynightmare
[27.Aug.02 11:51]
Dom'le Kriptonit, ma scuzi rogu-te, uitai sa zic, ma ruga Dodu sa-ti spui un comient ca el fu ocupat si n-avu timp, se certa de zor cu Dom'Costel pe cazul lu' matale, asa ca io ma conformai...

 =  Imposibile iubiri
omer
[10.Oct.02 19:08]
Al doilea comentariu.
Ortografie, exprimare etc.: unde trebui; de fapt mint; Era foarte dimineață. Era frig și foarte întuneric; nu prea putea sa fiu atent; ea s-a sculat brusc (he, he!); o sa intarziu; De roșul din mine – de albastrul din tine o să ți se facă sufletul (fara sens); Iar El s-a uitat la mine. Iar fulgii au încremenit în aer.
Parca mai putine greseli. Probabil ca ele apartin personajelor.
Si textul mi-a placut mai mult . Aceeasi impresie de scenariu. Am vazut scena opririi in multe videoclipuri, asa ca imi este familiara. Probabil ca tuturor ne este familiara.
Mizezi pe aceleasi procedee: ambiguitatea, surpriza si efectul cinematografic. Se cunoaste o claritate in gandirea scenelor, dar nu si in transpunerea lor in scris. Aici e mai bine, dar in fereastra inoti cam ca inecatul.
Titlul spune clar despre ce e vorba aici. Un experiment stilistic grefat pe o povestire.

 =  Ei ce?
Kripton
[21.Nov.02 08:55]
Omer...mai baiatule, ce se intampla cu tine?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !