Comentariile membrilor:

 =  despre cum întâmplarea ne împrăștie pe toți!
paul blaj
[09.Apr.07 12:13]
... știi , cred că ești mai tare ca Sorescu:)! dar îmi continui lectura ca și cum aș fi descoperit un continent:)!

 =  altfel
felix nicolau
[11.Apr.07 19:02]
chiar mi-a placut perspectiva asta oblica, sugestiva, sensibila, dar derutanta. un alt sortiment de poezie, mai putin lucrat, mai uman

 =  Paul, Felix
Adina Ungur
[14.Apr.07 23:57]
Se dedică familiei mele, aceea de dincolo de noi, în special frățiorului meu!

Paul, place Sorescu, dar nici o clipă nu m-am gândit că am semăna. Știi tu de ce, poate! Dar știu că m-ai alintat cu niște lecturi din urmă și ce bine! Întotdeauna ne bucurăm de oaspeți, mai ales aceia care mai și empatizează, așa că... mai hai! Și mulțumesc pentru că ai citit și n-ai tăcut!

Felix, chiar că nu e prea lucrat, decât dictat, pe propoziții, de către doamna inimă. Vin eu cu retușurile, imediat. Mă bucur mai ales că ți-a plăcut, chiar dacă e un pic mai altfel. Mulțumesc!

 =  ce inocent pot părea:)!
paul blaj
[16.Apr.07 14:32]
... uite Adina, la nivel de fluență, cursivitate semeni cu Sorescu. că tu ești postmodernă și el nu, cred că nu mă bănuiești de chiar atât de multă ignoranță:)! ce îmi place la tine, pe lângă cele amintite în comentariile mele, este ceea ce spunea și felix, acea latură umană, deloc falsă, plină de munificență față de un lector, chiar și grăbit fiind.iar tu, fii sigură că te mai citesc:)! de ce aș renunța la o plăcere?:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !