Comentariile membrilor:

 =  ar fi simplu
Tamara Zub
[02.Feb.07 17:57]
Faină ideea cu "aș plăti pe cineva" să mă desființeze. Textul e foarte dur, tragic, deși scris cu o detașare glacială, de o autoironie sfâșietoare. Mai citim.

 =  glonțul
Adela Setti
[02.Feb.07 18:09]
văd aici o dedublare, eul poetic aflat în același timp în postura de angajator și angajat pentru crimă. un fel de self-infliction. dar totul e bine când se termină cu bine, pentru că ideea sfârșește prin a speria îngrozitor, iar asta înseamnă că ai depășit-o deja.
Adela

 =  I don`t beleive you
Ela Victoria Luca
[02.Feb.07 18:10]
Știi, ca și în vizuala ta anterioară unde spuneai cuiva că te vei arunca de pe acel pervaz (și unde aș fi vrut să spun că în poezie îți dau voie, în rets mai bine faci mii de fotografii), nici aici nu te iau în serios, fiindcă uită-te și tu cum ai alintat glonțul: "glonuțul". No, amu cu un glonuț mai supravițuiești 9 vieți, nu? Fain typo! (Elis Ioan/Ionuț condensat cu glonț egal... glonuț)

Ela

 =  ....
Elis Ioan
[02.Feb.07 18:29]
tamara si adela, vă mulțumesc pentru trecere și bănuiesc că nu doriți să aplicați pt job. :)

ela, m-ai scos din stare :)...când vorbesc este adevărat că încurc cuvintele și le combin aiurea, dar în scris..of Doamne, dacă am ajuns să alint și glonuțul e grav. sunt o aiurită. azi iarăși am mers cu tramvaiul o stație în plus iarăși am luat-o pe străzi aiurea și m-am rătăcit în drum spre casă. cine se mai rătăcește în drum spre casă ?! pls. vă rog, măcar rătăciți-vă prin zona mea să am și eu cu cine vb... glonuțul glonuțul ...vă rog glonuțul...
vă muțumesc

 =  glonuțul...
Bogdanovici Andreea
[02.Feb.07 18:29]
Mi-a plăcut mult ideea.
Acum din punct de vedere al stilului, este concis. Trecerea de la o imagine la alta se face rapid.
Incipitul este puternic: "nu îmi mai pot supraviețui", eul poetic este accentuat, cotidianul "uit să cobor din tramvai merg pe străzi lăturalnice/ traversez pe unde trebuie nu și când trebuie /nu mai aud claxoanele..." subliază trăirea eului poetic, apoi întoarcerea la origini "pe lângă mama am trecut" se face altfel decât a fost subliniat cotidianul... Mi-a plăcut finalul, care menține ritmul pe care a fost construită poezia.
Plăcut.

 =  elis
carmen manuela macelaru
[02.Feb.07 20:06]
mi-a placut hotararea de care dai dovata si stilul intregului poem debordant, fara frica. felicitari.

 =  Anunț de angajare
Constantin Codreanu
[02.Feb.07 20:16]
Un anunț de angajare pentru care angajatoul însuși postează scrisoare de recomandare, poate-poate se oferă cineva să se angajeze:).

Cu drag,
Constantin

 =  Nu se moare ușor în ziua de azi.
silviu viorel păcală
[02.Feb.07 20:33]
De-ar fi așa de simplu, repede ne-am face de petrecanie. Îți dau eu o rețetă. Mai întâi trebuie să ai un cont gras, cât mai aproapr de Bil care tocmai ne vizită și se rezolvă de la sine. Domnul cu tine.

 =  de ce sa lasi pe altul?
Culincu Diana Cristina
[03.May.07 12:29]
cunosc starea...de fapt o cunosc chiar foarte bine...
oricum, stii cum se zice, nu: de ce sa lasi pe altul sa faca ce ai putea sa faci tu? oamenii de azi, nu poti sa mai ai incredere in ei:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !