Comentariile membrilor:

 =  despre intelectual si redemptio
Ioana Petcu
[23.Jan.07 15:15]
remarcabila analiza si mi-a prins bine bitirea ei, pentru ca, desi pasionata de postmodernism, desi ii stiam numele autorului in discutie, nu citisem nimic de el... shame on me :). astept continuarea.

 =  mda
luana zosmer
[14.Feb.07 08:52]
Beib, m-ai rugat sa dau o fuga la tine-n site sa cetesc si sa-ti spun ce-ai vrut sa spui.Ok, m-am conformat si-azi incep ciclul de "aducere aminte" .Ce-ai vrut sa spui cu boierismul? Poate-mi spui si mie ca habar n-am ce-i ala boierism da m-a impresionat total poza de la inceput.Tipul seamana perfect cu unul al carui partid l-am votat la penultimile alegeri si m-a dezamagit mai rau ca a cinshpea mea mare dragoste.So, daca-mi spui ce-ai vrut sa spui iti spun ce-ai vrut sa spui.grrrrrr,iar am festelit-o.

 =  sa lasam
Manolescu Gorun
[15.Feb.07 09:38]
sa lasam la o parte elucubratiile mele filosofice. Cand ai timp, daca ai si nu te-ai saturat inca de prostiile mele, citeste proza 'Fractal 1'. Cu asta chiar cred ca am reusit sa spun cate ceva.

 =  p.s.
Manolescu Gorun
[15.Feb.07 09:46]
daca chiar n-ai ce face, du-te in stanga primei pagini a Agoniei si citeste acolo despre "Boierismul: manifest literar" in care un grup vesel de agonici spun cam cum ar trebui sa ne reproducem in opere literare care saq ramana posteritatii.

 =  textul
luana zosmer
[15.Feb.07 09:54]
Ce te face sa crezi ca n-am citit? ba ti-am vazut si figura deosebit de serioasa citind ceva.Cred c-o sa-ti scriu un text traznet,ceva nebun si-o sa te rog sa-l citesti la agonia pentru mine.daca te linseaza ii impusc personal:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !