Comentariile membrilor:

+ nexus
Anton
[15.Jul.02 13:57]
Auzi, domn’ doctor? Știi ceva? Om serios, și te ții de vrăjitorii. Uite, citind chestia asta, care nici nu mai știu cum se cheamă, poezie sau incantație vodoo, mi-a venit ideea să iau și eu o păpușă și să-i înfig măcar un ac, acolo, într-un ochi. Zis și făcut, însă am nimerit-o într-un picior. Sper să nu fi pățit ceva, vreo entorsă, luxație, sau altă belea că mi-aș face procese de conștiință, tocmai mă gîndeam la matale. Preventiv, te ating și cu o steluță, poate anulează efectul vrăjii. Sper să mă înțelegi.
Sincer, mi-a plăcut. Sper totuși, să nu fie un ciclu.

 =  Luxatie
Nexus
[15.Jul.02 13:59]
Nu-i un ciclu nu.
Doar o luxatie :))

 =  Mama omida invidioasa ca nu ar intelege...
Ynightmare
[15.Jul.02 17:52]
Dom'le imi place ca e genul meu de scriere, Bravos! Cred ca in versul 3 poti renunta la cuvantul "aceea" -mi se pare in plus. Metafora freferata de aici -"biciuind gleznele ceasului." - superb. Te urmaresc cu placere monsher!

+ * ;o)
Oriana
[15.Jul.02 21:21]
Da, tacerile crude din spatele lumanarilor biciuiesc gleznele timpului si tendoanele papusilor de ceara... un ochi pe fata, un ochi pe dos si o calcatura moale, o calcatura tare!

+ * pentru originalitate
Atman
[15.Jul.02 21:59]
Dupa textul tau "Pinochio",mi-ai dat impresia ca iti plac gandurile cu papusi...:))...acum cu "vodoo" descopar o alta fata a ta...se pare ca iti place sa fii cel din spatele acelor-cuvinte,sa iti "intepi" cititorii cu astfel poezii care te pun pe ganduri...:)
Oricum,o poezie ca aceasta merita sa fie citita...mai stii,poate s-o lua cineva dupa poezia ta,si te-ar "altoi" cu cateva bice date din cand in cand "gleznelor ceasului"...pana cand vei reusi sa-l scoti de sub vraja citirii unei poezii ca cea de fata!
Original,"domne`",original!

Numai bine!
Atman:)

 =  Oriana < Atman , Y
Nexus
[15.Jul.02 22:33]
Mersi la toti de ziceri.

Ynightmare ( de acum am sa iti zic Y ca e prea lung :)
m-am gindit mult daca sa las sau nu cuvintul "acela" inainte de postare.
E o punctare sustinuta de lungirea i-ului din timid.O subliniere a stari aceleia de moleseala.

Oriana , ti-am simtit lipsa.
macar doua cuvinte de la tine si tot ma bucur. Mersi .
Atman , daca ma consideri original asta e bun ca azi originalul e tare greu de atins. Nici nu stiu unde sa-l mai caut ca e plin DEX-ul de brevete de inventie :)))

 =  fara impunsaturi
Codri
[16.Jul.02 05:03]
Mi se pare interesanta, insa, ideea impunsului ochiului cu un ac, chiar si al unei papusi de ceara, ma infioara. Gestul insusi. (Iar in vraji, nu cred!)
Nu pot sa neg insa ca e o poezie interesanta, iar ca idee pentru o poezie, este totusi inedita.
Am recitit-o si imi place chiar mult, insa ceea ce vrei tu sa inveti la final, imi pare rau, dar, nu. Pacat, ca altfel e tare faina!

 =  vrajitoare din salem
neisa
[16.Jul.02 10:14]
:-)) ca tare imi suna mie cunoscut cu ochiul si cu acul...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !