Comentariile membrilor:

 =  "am la dejun rochia mea din vara trecuta mânânc și plâng"
Daniel Gherasim
[10.Jan.07 23:58]
Interesant text. L-am citit cu mare plăcere de vreo două ori și am simțit în el o tresărire și un sentiment aparte. O mică greșeală, poate neintenționată sau poate da, versul 2: îmbrîțișările.
În rest mi-a plăcut mult.
Mai citesc.
Cu drag, DAniel

+ vara-i departe
mircea lacatus
[11.Jan.07 00:11]
ai imbracat rochia alba cu buline rosii de asta vara parfumul ei iti aminteste de o iubire de un singur anotimp
un strain laudaros pe care l-ai invatat ce inseamna imbratisarea sä-l intalnesti la vara nu ar mai stii emotiile
de atunci totul ar trebui luat de la capat vara caeea da nu se va mai repata niciodata
da-mi voie sa las un semn pentru curatenia sentimentului si pentru netezimea poeziei

 =  Daniel, Mircea
silvia caloianu
[11.Jan.07 00:41]
Multumesc, Daniel. Tocmai corectasem (litera omisa) cand a intrat avizul despre comentariul tau. Dupa care am vazut ca imi lipseste si un semn diacritic. Am scris textul acesta in graba, direct pe site, fara sa dezvolt subiectul, pentru ca noaptea e pentru somn :)

Mircea, sunt miscata, ce sa zic?! Sa concretizez, doar: bulinele sunt galbene, nu rosii :) "Strainul" poeziei mele nu e un laudaros, pur si simplu eu sunt...imperfecta :D, daca nu stiu sa ma bucur pentru el, prieteneste, fara ca sa fiu geloasa. oare de ce? :(

 =  Subscriu
Andu Moldovean
[11.Jan.07 01:06]
Da, un poem sincer, o Sirena care scrie pur si simplu ceea ce simte. De dragul actului artistic as scoate acel mini-pleonasm din "nu se MAI poate repeta" lasand simplu "nu se poate repeta", de acord Silvico drago :-) ?
Placut mult,
Andu.

 =  supa de țelină
Alina Manole
[11.Jan.07 09:00]
Cred că știu de ce plângi: că mănânci. Fulgi de porumb ca bulinele de vară, noaptea, hmm. Și mai zici că nu ar fi bună o cură de slăbire cu supă de țelină.
Însă: nu mănânci, nu plângi!

Inedit până la pateticul te-am iubit vara.

 =  Amestec de Moartea căprioarei cu șosete cu diamante
PÃCALÃ VIOREL SILVIU
[11.Jan.07 09:21]
A iesit un cocteil exploziv cu nuanțe și arome de nebănuit. Felicitări!

 =  Femeia-molie
Constantin Codreanu
[11.Jan.07 09:32]
Dacă Viorele a văzut un cocktail, eu unul văd un dejun secondhand-ic al femeii-molie (cu ceva vampriric în ea, în sensul bun al cuvântului, pentru că "aici eu sunt experta eu zic ninge cum va ninge și iarna viitoar"), un fel de Richard Gere reloaded.

 =  Alma, Viorel Silviu, Constantin: mananc :D
silvia caloianu
[11.Jan.07 11:47]
acum, sa trec iute de alta parte si sa ma apar pe mine (mai susmi-am aparat personajul :D):

Alina, pe cuvant :D ca nu am mancat la acea ora, iar in ultimul timp, daca tare mai vreau un asemenea dejun, chiar numar fulgii de porumb, ca teo de la pro tv, a avut impact, sa stii, sa vad cum numara boabele de mazare sau alune care are voie sa le consume pe zi :D
apropo, de "iubit" "inca o vara". nu cred ca expresia textului in dicutie iti suna banal, mai degraba ideea, ca si aceea a vietii si a mortii, nu? :D uite, spun inca in volumul meu "niciodata pe nume": "era vara // erai tu și vorbeai sincopat / de parcă trebuia să încapă și câte o îndoială / de parcă cineva mi te fura discret printre cuvinte".
m-am bucurat sa te aud si aici, multumesc de mesaje offline, dormeam! :D (imi imaginez ca nu iti aparea comentariul :( criminalo!, de ce eu nu stiu unde si cand ai gresit? :D)

Viorel Silviu si Constantin, va multumesc de prezenta critica. da, unele nuante semantice au fost scontate. altele - admise. multe sunt. de aceea si nu am recurs la anumite pauze prozodice.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !