Comentariile membrilor:

 =  emir
Ramona Ungureanu
[21.Dec.06 20:15]
o poezie f buna, zic eu. daca as fi editor, as recomand-o, s-o vad pa prima pagina.
imi place ca in sfarsit ai scris o poezie mai scurta. :)
interesanta ideea ca dzeu te priveste prin ochii sfintilor din icoane. numai tu puteai spune asta. :) ti-ai adus aminte si ca vine craciunul: mirosind proaspat a iarna si a brad.
pare asa de inocenta specificatia pe gura. :))
iar finalul este f frumos. m-am imbujorat si eu. :D
emire, scrii din ce in ce mai bine. ce-i cu tine? :D
si inca o dedicatie muzicala pt tine si toti cei care vor trece pe aici: http://youtube.com/watch?v=iZcVA9klMjY :)

 =  ramona
mircea lacatus
[21.Dec.06 20:34]
stii de ce cred in ce zici pentru ca tu citesti foarte multa poezie adica citesti tot ce se scrie :) chiar daca nuu scrii aveam un model la scoala un batran care tot privind lucrarile studentilor si ascultand profesorii incepuse sa dea note asa in gluma nu se insela niciodata :)
merci ramona
fie ca Mantuitorul sa se nasca si in sufletele noastre

 =  O poezie-sărut
Constantin Codreanu
[21.Dec.06 22:22]
O iubire răstignită în fața lui Dumneuzeu care asistă neputincios prin ochii sfinților la îngemănarea buzelor, conștient că nu mai poate alunga pe nimeni din Edenul ascuns între ziduri de icoane unde jumătățile își întregesc sufletele pe sub hainele murdare de iarnă și brad.

O poezie-sărut la fel de luminoasă ca nașterea lui Iisus!!!!
Frumos!!!

Cu drag,
Constantin

 =  constandine
mircea lacatus
[21.Dec.06 23:47]
multzumesc pentru alesele cuvinte
shi tzie sä-tzi aduca nasterea lui Iisus
straie noi sufletului si primeneala
emir un increstinat

+ :)
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
ai scris o micuta bijuterie. m-a surprins imaginea din final si sensibilitatea cu care e scris textul fara sa mi se para vreo clipa ca autorul a cazut in banal, plictis sau briz-briz-uri de 2 lei. e o imagine suuuper sugestiva cea din final, si foarte puternica din punct de vedere vizual. nu am ce exemple sa dau din text, nu vreau sa-l tai, tot textul e cel mai bun exemplu, si ar merita sa stea la recomandate.

 =  claudiu
mircea lacatus
[22.Dec.06 13:03]
multumesc
sa stii ca si eu am avut sentimentul ca am scris o poezie frumoasa aici si am fost putin dezamagit ca nu a avut ecouri mai multe uneori poezii mai putin izbutite sunt mai apreciate (ma refer la poeziile mele)
ma bucur ca ai trecut si tu si ai lasat un semn tare vizibil:)

 =  serenada
katya kelaro
[22.Dec.06 23:19]
* e frumoasa poema ta, mircea...un tablou vivant ...stii de ce e o capodopera? pentru ca liedul te duce cu gandul acum la colind...iar in iarna de afara tu te intinzi pe scoarta cu paseri si flori si iaca, o primavara fara sfarsit incolteste in inimă . un alt cadru...aparitia ei imaginară, gesturile tale spontane, dumnezeu care cu emotie si intelepciune pazeste itimitatea caminului ocrotindu/l din afara( de dincolo de ziduri)iar apoi acopera ochii ingerilor rusinati...frumos visul tau romantic, o replica reusita la dorinta unui mare romantic de demult...planul muzical ma duce cu gandul spre serenada de schubert, ia fa bine si/l asculta!
*si mai e un aspect...la vara liedul de la radio va fi altul, ne va duce cu gandul la un cantec adaptat anotimpului...puterea de sugestie a muzicii face o trecere spre atemporal...e perfect valabila in orice anotimp, la orice varsta...e un timp mitic...îi dau de la mine încă o steluță mică...lângă steaua aia mare pe care o are in frunte, semn de noroc

 =  schubert...
mircea lacatus
[22.Dec.06 23:34]
ai intuit bine katya
pe schubert il ascultam in momentele acelea si calatoria lui de iarna "Winterreise" insa am renuntzat sa scriu era prea explicit asa cum spui si fiecare anotimp (suflet)cu liedurile
lui
si steaua de la tine e la fel de reala ca si cea din frunte :)
mersi
cozonaci calzi si miros de bradutz !
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !