Comentariile membrilor:

+ pentru idee si limbaj*
Pan
[06.Jul.02 13:25]
Interesante "scapari in deriva". Mi-a placut mult limbajul pietrei tombale. Nu stiu sigur dar cred ca...: "indeosebi-ul" (s-ar putea sa ma insel).

+ adio si n-am cuvinte
Andia
[06.Jul.02 16:51]
Ma alatur lui Pan, ai atins deja o estetica a uratilor :)), mie personal imi place - "literatura se scrie pe peretii budelor":))- dar ar trebui putin mai multa muzicalitate, e pacat de asocierea asta inedita de cuvinte. S-ar crea astfel o simetrie.

+ *
Andia
[06.Jul.02 17:21]
Uite ca nu mi-a luat steluta.

 =  exercitiu esuat
degeaba
[07.Jul.02 04:06]
vroiam sa sterg textul dupa primii 20 de vizitatori. bineinteles ca m-am trezit tarziu astazi si pana m-am dumirit eu ce si cum se facura 37. pacat. este a doua oara cand esuez intr-un proiect experimental. prima a fost cu "15 cuvinte" si cu comentariul promis de notquiteso care nu mai vine. of-of. revenind la oile mele, pane, canoanele poeziei stirbesc multe din ideile pe care vreau sa le expun. inca mai caut obalanta - de aici si exercitiile astea stilistice. am tema pentru vara asta 30 de exercitii stilistice, iar de la toamna, termin absolut tot ce am inceput.

 =  las-o
Codri
[07.Jul.02 04:45]
Nu-l sterge, face parte din tine, o partea a ta, chiar daca acum o consideri trecut sau ti se pare ca nu te-a reprezentat decat efemer, in momentul in care ai scris-o.
Multe din poeziile bune ies atunci cand iti exprimi o nemultumire, apologiile, si ele pot fi reusite, insa, de multe ori sentimentul unei revolte interioare este mai expresiv. Las-o, poate revii la ea, dupa un timp, mie nu mi-a displacut.
Iar canoanele poeziei sunt destul de largi.

 =  schimbarica
degeaba
[08.Jul.02 00:38]
andia - nu stiu daca la asta te refereai, insa nu mi-a placut nici mie cum suna sintagma - asa ca am substituit buda cu vespasiana. suna mai elegant :)

+ scoasă din praf
Anton
[11.Dec.02 22:08]
Versul 7 cam lung, în rest scrii bine, tinere poet, dar ăsta e deja un fapt cunoscut. Și foarte actuală. Nu știu cum mi-a scăpat...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !