Comentariile membrilor:

+ * prin gaura universului
Oriana
[06.Jul.02 07:03]
Ai un talent analitic de profunzime. Poți să scrii fraze lungi despre un ansamblu static de obiecte sau un conglomerat dinamic de stări. Ai putea scrie ușor proză de calitate. Simt că nu era nevoie de strofa a treia. A patra e o încheiere aproape perfectă, acolo e forța sintetică, explicația revelatoare. Mult succes în continuare!

 =  tunelul gaurilor de cheie
Anaid
[06.Jul.02 09:24]
Am o caricatura de cand sotul meu publica: un om se uita prin gaura cheii, dar tu, privitor, tot printr-o gaura a cheii uriasa il privesti... Asa si noi, fiecare privim fiind priviti.

+ place mult
Pan
[06.Jul.02 11:12]
iau aceasta poezie ca pe un avertisment... am sa-mi ucid cu servetele toate broastele din casa:) Place surprinderea momentului, place mult

 =  madalin20@hotmail.com
FreeANGEL
[07.Jul.02 01:35]
Imy place cand cineva incearca mana fanteziei si duce jocul pe taramul poetic.Bravo

 =  Oriana
Licorna
[07.Jul.02 00:20]
E surprinzatoare remarca ta ,Oriana. Initial erau doar trei pasaje(strofe): prima, a doua si a patra din textul actual. Lipsea si strofa a treia dar si finalul. La cateva ore dupa ce am scris poezia am incercat sa o inscriu. Dar a fost ca un cosmar incercarea: a durat mai mult decat scrisul Am incercat pe la ora 23 si am reusit pe la 2. Legatura se pierdea tocmai cand ajungeam la inscrierea textului. In timpii morti, recitind-o, mi s-au perindat prin fata ochilor si alte imagini, gaura cheii fiind de data asta "bifocala", caci un ochi era atintit spre ecranul calculatorului. Simteam ca nu reusisem sa spun esentialul, sa prind mesajul. Deci trei "cornite" ale stelutei de la tine se datoreaza "cocoloaselor" din legaturile X-net. Daca n-ar fi fost ele, ar fi lipsit si strofa despre care spui ca ti se pare in plus, dar si finalul. Ma infioreaza de cate ori imi dau seama ce rol poate sa joace intamplarea. Sau poate ca "intamplare" are un alt nume?
Am vrut sa-ti spun detaliile astea ca sa ai o confirmare a ceea ce ai simtit.
Eu nu am des astfel de confirmari, iar atunci cand se intampla ma bucura.
Iti multumesc, mult succes si tie!

 =  furata
Codri
[07.Jul.02 05:13]
Mi-a placut mult ipostaza surprinderii intimitatii lui. Trecerea dincolo, finalul mai ales. Se aseamana cu momentul in care privesti pe cineva cum doarme. E aceeasi stare absolut naturala si detasata, lipsita de ingradirea privitorilor. Pentru ca oricat de sinceri ne-am stradui sa fim, naturaletea adevarata, intimitatea desavarsita o avem tot singuri. Si privirea ta prin gaura cheii a furat o ipostaza naturala a lui.
Mi-a placut felul in care ai spus-o.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !