Comentariile membrilor:

 =  text incarcat
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
hai ca inabusa linistea se poate, dar apoi nevolnice sunete? Mai jos izoleaza ministea sau bat dizarmonic. Incarci textul inutil, era de ajuns o imagine si buna...

 =  Eu asa inteleg sa scriu, nu cer sa mi se dea dreptate.
George Pașa
[20.Oct.06 09:51]
Ionut, sunt de acord ca uneori este de ajuns o singura imagine poetica pentru a exprima o stare comuna. Dar in cazul unor stari de spirit complexe nu e suficient, trebuie o anume incarcatura semantica. Inteleg totusi ca unghiul din care privesti /receptezi mesajul se indreapta spre aspectul formal. Sensurile sunt diferite in toate imaginile pe care le enumeri. Nu e nici un orgoliu in raspunsul meu, dimpotriva, n-am pretentia sa fiu apreciat sau inteles. Si mai ales eu apreciez sinceritatea opiniilor tale, citind uneori ceea ce postezi, inclusiv comentarii.
Cu respect,
Pasa

 =  un semn
Uln Aron Alex
[20.Oct.06 15:02]
"totul e adormire și trecere"... da pe acolo ne cautam trecandu-ne... si mai ales pustiindu-ne... un poem curgator
si care traieste...curat si navalnic... o zi buna in tristetea ei de viata... Uln

 =  "aceste clopote ce izolează liniștea"
cornel stefan ghica
[20.Oct.06 18:44]
o tristete senina. linistea se desface in limite de gheata. raspunsurile urasc jocul intrebarilor, intr-un vid ritmic, creionat pe o bucata de parc solitar.
...doar clopotele amintesc. timpul nu mai are orizont. gramatica existentei se destrama intre semne...
frumos

cu respect, blueboy

 =  Raspunsuri
George Pașa
[21.Oct.06 11:16]
Uln, iti multumesc pentru semn si pentru intelegerea acestor umile versuri. E un text de sertar (ca, de altfel, toate celelalte), scris in urma cu 22 de ani, prelucrat recent prin inlaturarea "balastului" si modificarea catorva versuri. De aceea rog pe toti cititorii sa ma scuze daca textul este cumva inactual. Iti urez si eu "o zi buna in trista ei de viata".
Blueboy, comentariul tau e foarte inspirat, profund si cu un limbaj elevat, evidentiind o intelegere superioara a fenomenului literar. Ai intuit bine totul, fiind pe aceeasi lungime de unda cu mine. Multumesc, stiu totusi ca textul are si imagini mai putin izbutite.
Cu respectul datora amandurora, precum si tuturor cititorilor,
Pasa
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !