Comentariile membrilor:

 =  cine e BARBÃ DE ZÃPADÃ? mai sunt bilete?
Adrian Firica
[10.Dec.18 14:27]
hi
ultima dată am fost la teatru de păpuși în '96, la Constanța, cu fi-miu.
ei, acolo nu ne-au dat: BARBÃ DE ZÃPADÃ; PRÃJITURILE DIN OZ; CUVERTURILE FARAONULUI SMUCINHAUSEN; VESTEA RECELUI REA; ALI CE ÎN ȚARÃ LE FÃCU MINUNI LOR, AMÂNÃTORUL PREFABRICAT, COCOȘELUL CU PUNGUȚA DE DOI BANI.
așa că, venim la Cluj!

 =  e unu' din ala care chiar n-are bani in punguta! :)
Adina Ungur
[10.Dec.18 14:27]
Helau, Adrian Firica, mai este azi, miercuri, joi si vineri, asa ca daca veniti la Cluj, sunteti invitatii mei! Pe bune!
Ca uite, daca au vazut colegii mei ca tot ma ocup cu "scriptologia", m-au pus sa scriu eu invitatiile, asa ca cine imparte, parte isi face cu vreo doua-trei invitatii in plus. Glumesc, dar totusi, daca intr-adevar sunteti in Cluj, ar fi pacat sa nu treceti pe la reprezentatiile din festival, care se anunta a fi interesante iar eu am o adresa de mail in profil.

Mai ales ca n-ati reusit sa vedeti "BARBÃ DE ZÃPADÃ; PRÃJITURILE DIN OZ; CUVERTURILE FARAONULUI SMUCINHAUSEN; VESTEA RECELUI REA; ALI CE ÎN ȚARÃ LE FÃCU MINUNI LOR, AMÂNÃTORUL PREFABRICAT," :))
dar mai ales "COCOȘELUL CU PUNGUȚA DE DOI BANI" , (foarte tare), asta, mai ales ca si joc in ea, o sa le spun colegilor poanta, sper sa le placa. Cel mai nasol a fost ca inca din prima zi, adica de ieri, s-a spart teatricelul nostru, au intat hotii pe la dulapuri, ne-au rascolit recuzita, am tras o spaima ca ne-au furat costimele sau papusile (asta era toata valoarea noastra), dar nu le-au luat. Au tras o dusca din palinca si vinul cu care i-am asteptat pe oaspetii din Bucuresti si cam atat a fost. Ba, au mai spart si sediul PNL, la fel, fara sa poata suptiliza ceva. Daca ne-ar fi vazut fluturasii lunari, s-ar fi lasat pagubasi, dar cred ca le-a lipsit ceva la mansarda, sa sparga ei un teatru de papusi! Bine ca s-au terminat toate cu bine, fiindca am jucat "punguta", (fara bani) cu mai mult chef si energie decat chiar la premiera.

Multumesc pentru semn!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !