Comentariile membrilor:

 =  Bon jour tristesse
Aurelian Vasile
[16.Sep.06 01:15]
Iata ca zambesti.
...sorbi din cafea, tastezi, te gandesti la cei ce vor citi..., la cei ce ce habar nu au pe unde esti, la toti cei care isi au si ei acum o camera la Paris, fiecare cu “pretul”&”valoarea” lui, unii pe viata, eu in iluzie, altii inca nici nu au ajuns, nici nu stiu ca exista.
A demain et bonne chansse.
KinR.

p.s. din franceza mea sper sa se aleaga macar intentia.
K.

 =  Salutari apei clipocite cu valuri false produse de miscare...
ciurtin octavian sergiu
[16.Sep.06 02:41]
Cu drag citesc și chiar parcă simt și mi-aduc aminte de o cafea într-o dimineață pe malul Senei admirând un tablou recent pictat cu eul meu...

saluta rasaritul intr-o dimineată fară smok din partea mea
cu dor

 =  Gând întors dinspre Spre...
Maria Prochipiuc
[16.Sep.06 03:36]
Atingi tastele cu gesturile omului ce nu demult se afla undeva deasupra cerului și-l privea de aproape, mereu stingheră în locurile unde ți se par mereu ale tale, mereu un numar răsucit pe mai multe colțuri, pentru a le da diverse interpretări…poezia se scrie de cele mai multe ori în inimă , pentru versul acela nu există cuvânt decât semne și însemne. Susul mereu se conturează sub pașii noștri…gândul supune trupul la gesturi, uneori chiar neînțelese, certitudinile se ascund sub zambete abia schitate…voi mai ajunge jos? Și câți nu se întreabă; când voi ajunge acolo sus?

Distanțele nu sunt decât de o inimă, de un destin și mai ales de un singur cuvânt, doar acolo departe de tine, deasupra cerului te poți regăsi pe tine în tine, dar mai ales pe alții în interiorul tău, cadrele se derulează, spațiile rămân aceleași, doar tu treci prin ele, dându-le alte forme, dar mai ales sensuri

Nu contează dacă azi ai pus căciulița la ă sau virgula la ț, ele oricum se vor așterne la picioarel versului în realități de dar, de dăruire, dar mai ales de cuvânt.

Încearcă să tastezi cât mai puțin, dă-i și timpului libertatea să-și facă de cap și nu te mai chinui cu salvatul, nici nu mai cola, ci doar străbate cu privirea neantul să-l poți trimite celor ce sunt departe!

 =  introspecție din care se învață
constantin cornelia claudia
[16.Sep.06 05:36]
ce înseamnă iluzia distanței, reglarea din percepție, cum îți dă ea posibilitatea să te vezi mai departe de ceea ce ți-a provocat reacții rămase întipărite, fiecare cu a ei cămăruță a analizei.
ce înseamnă o poetă, cât de magică devine la suprafață gândirea cea de toate zilele, cu povara sa.
să nu uităm că acest unghi al vulturului se poate obține și fără o plecare reală dintr-un punct în altul.
să nu uităm că facem parte dintr-o singularitate, uneori pe post bing bang

 =  zahar amar
adrian grauenfels
[16.Sep.06 11:31]
orasul de dincolo confera avantaje deosebite. Eu am oferit un text fara diacritice si a fost refuzat vehement aici, cum ca nu e voie de postat asa ceva ..Quod licet Iovis..etc etc. Sper ca ai gasit un expresso ca lumea ..

 =  raspunsuri
Ela Victoria Luca
[16.Sep.06 14:27]
Aurelian, pretul nu e al camerei exterioare, ci al lucrurilor interioare, a celor din viata ta, la care renunti spre a implini altceva, mai inalt. multam fain, bonne chance à toi aussi.

Octavian, cafeaua are acelasi gust usor migdalat si atins de soarele care cu greu se lasa aparand printre nori. merci.

Maria, ma insotesti in acest itinerar de suflet si spirit prin toate cadrele si locusurile posibile, dintr-un trecut-prezent ce se contureaza si se conjuga la viitor, ma vezi in metamorfoza si stii ca niciodata nu voi renunta la "caciulitele" romanesti, oriunde m-as afla. Multam mult pentru cat de aproape ma faci sa ma simt de coline.

Cornelia, nu se poate uita amprenta a ceea ce exista esential in viata noatra, orice regasire, orice invelis senzorial, orice traire o readuce in prezent, redand colturilor memoriei lumina vie. Merci pour tes pensées.

Adrian, imi pare rau, nu orasul si nici altceva. Ci faptul ca cineva s-a gandit sa imi ofere caciulitele, pentru ca textul sa poata fi in romana lui adevarata. Nu l-as fi lasat asa si nici celelalte nu vor ramane asa. Ma voi stradui sa le astern de la inceput. Ieri am scris cu diacritice online si a disparut, azi deja s-a remediat, multumesc celui ce mi-a auzit dorinta nerostita.

Ela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !