Comentariile membrilor:

 =  dependență...
Elena Toma
[10.Aug.06 14:17]
Desigur... ne atrag persoanele frumoase, deștepte, cu o poziție socială care să ne uimească și cu multe resurse financiare. Cât ești de dispus să accepti să trăiești lângă cineva care se dovedește a-ți fi cu mult superior?
Să vedem cam cu ce fel de probleme te-ai putea confrunta în acest caz:
- mandria ranita
"Mă refer la privirile unor bărbați țintuite pe sânii tai, apoi coborâte spre mai jos ca să cerceteze ce ascunzi sub pliurile fustelor tale mini. Tu fentezi orice apropiere galantă cu un fluierat scurt și o piruetă abilă invațată de la șoferii de camioane.":)))

- invidia

"Nu știu ce a fost între voi dar scrisorile parfumate pe care ți le trimete de ani și ani le ard în sobă fară sa le deschid, nu e corect să citești poșta altcuiva..."

- sentimentul de incapacitate

"Nu vrei să faci copii, detești bărbații, specia asta explicit de insistentă în carnații pe care nu le pricepi. Preferi să te joci în ascuns cu păpuși din pluș și arlechini fara cap, rupând tot ce e legat de baieți încă de la vârsta pubertății cu pistrui și coșuri"

- supunerea


"Te întorci cu spatele la mine și nu știu dacă e provocare sau o simplă formă de expresie posterioară unor întâmplări de peste șolduri."

- dependenta

"Egalitatea e o falsă iluzie îți spun, sunt egal cu tine doar în pat când te las sa te urci cu papucii în picioare fară sa te demachiezi, râzând șmecheră cu buza de sus care tremură un pic de emoție sau de durere"

text scris cu pasinea autorului aplecată asupra analizei interioare a sufletului, plăcerea, ușurința de a creea imagini ce se succed într-un lirism aparte.

 =  pirrouette
noemi kronstadt
[11.Aug.06 20:35]
bine inchegat tabloul, verosimil si chiar induiosator chipul celei incheiate , pudic, pana la gat..
pentru si mai multa veridicitate, putin probabil ca demoazela in cauza sa deteste barbatii asa, in bloc, decat doar daca parfumul si hartia de scrisori sunt de taraba, iar scrisul, plicticos

+ text bun, merita incurajat!
Bianca Marcovici
[12.Aug.06 09:22]
cred ca e un fenomen de alergie pe care il capata femeia
care nu a fost cucerita ...pastrandu-si amintirle langa cel de langa ea, ca o obligatie, nesimtind cuibul pe care si-l dorea
devine frigida, incapabila sa se regaseasca.
viziunea poetica a autorului e verosimila pina la un punct.
se simte ura barbateasca, a partenerului ce nu si-a cucerit "reduta femininina", inselatul!
textul rezuma-in fapt- drama femeilor inchise cu toti nasturii pina la gat, alergia la sex cu un barbat care n-o satisface!
felicitari!
si nu arde scrisorile...pastreaza coronitza, fixeaz-o zilnic si intreaba-te, de ce?!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !