Comentariile membrilor:

 =  ca de obicei
Radu Herinean
[03.Aug.06 13:13]
ca de obicei, acest spatiu va sta la dispozitie pentru observatii, propuneri, sugestii si plangeri.

 =  deci asta era
Daniela Șontică
[03.Aug.06 13:44]
bine ca m-ai luminat. credeam ca nu stiu eu sa trimit un comentariu. mi s-a pierdut asadar unul. no problem.

 =  Uf
Alin Adal
[03.Aug.06 13:56]
Dacă nu se rezolva această problemă, clonele ar fi început să se sinucidă una câte una.

 =  radu, din acest moment ti-am scazut nivelul la - 10 :)
Dan Carlea
[03.Aug.06 14:00]
Photobucket - Video and Image Hosting

Radu, te anunt ca te pedepsesc in urmatoarele feluri :
1) incepand din acest moment ai nivel nivelat de acces,
-10, (stii ce urmeaza :)
2) am luat bani de la unchiul meu ( jiji becali ) si am mituit 3 mari critici sa fie "din intamplare" la Cafe Deko duminica si sa te comenteze :) :)

Acum vorbind serios, nu iti fa domne probleme pt. o stricaciune de o zi, ca toti ne dam seama cata informatie e stocata pe siteul asta si nu au cum sa nu apara din cand in cand probleme.

Eu am o idee, dar s-ar putea sa fie costisitoare ( nu imi dau seama ce ar presupune, sunt varza-muci la chestiile astea informatice, ma cred o juma de Bill Gates ca dau mail si butonez pe mess :) )
si anume sa fie mesagerie privata, deci sa ii poti scrie cui vrei si persoana respectiva sa gaseasca mesajul cand isi controleaza casuta si sa iti poata raspunde.
Sigur ca se poate spune "domne, cine vrea sa aiba relatii personale cu cei de pe site sa isi dea datele de contact la biografie".

Da, dar e urmatoarea problema : unii nu vor sa le ia oricine datele, dar ar vrea sa comunice cu anumite persoane.
Eu am avut la inceput messul la biografie, dar am renuntat, ca e neplacut sa te ia chiar oricine la intrebari.

Acu eu am zis, poate o fi bine, poate nu, poate or fi neajunsuri pe care nu le pot vedea din pozitia mea, vezi si tu (dar pana nu iti scad nivelul la - 20 :) :)

cu prietenie, dan

 =  despre o propunere
Adina Ungur
[03.Aug.06 18:04]
Radu, eu vin cu o propunere.

Imaginea și literatura sunt convergente, fac un tandem minunat, știm asta și uneori este extraordinar faptul că putem să inserăm imagini în texte! Vis-a-vis de acest fapt am observat că un autor activ al site-ului http://poezie.ro/index.php/author/15038/index.html
își postează textele, ca ulterior să revină cu un comentariu, pentru a-și insera imaginea corespondentă în spațiul oferit paginii de comentarii. Este Mariana Tănase, nu m-a rugat nimic, n-am povestit cu ea pe un asemenea subiect, observația este una personală, nu știu ce nivel de acces are, dar cred că activitatea ei ar merita un 105, pentru posibilitatea inserării în text a imaginilor. În cazul în care vei lua în considerare propunerea, îți mulțumesc, anticipat!

 =  diverse optiuni
Paiu Constantin
[20.Aug.06 23:35]
m-am gandit si eu, ca si dan carlea, la niste optiuni de mesagerie ceva mai "customizabile", si am ajuns la concluzia ca ar fi utila o optiune de reply catre anumiti utilizatori din lista de comentarii. adica daca vreau ca un anumit comentator sa fie atentionat de raspunsul meu, atunci click pe un link gen "reply" care apare in cadrul comentariului, iar sistemul ii va trimite notificare in adresa de mail. asta ar fi o solutie rudimentara, nu propun un sistem mesagerial prea complex pentru ca ia prea mult timp si, mai ales, chiar nu este nevoie de unul cu spatiu dedicat pe server. si inca ceva, ca un mic artificiu: sistemul sa anunte doar o data utilizatorul de raspunsuri la texte, nu pentru fiecare comentariu. ceva de genul "ati primit unul sau mai multe comentarii la textul x. sistemul nu va va anunta de comentarii noi pana nu le verificati pe cele prezente". asta pentru a evita o lista de n mesaje noi in mail.
cat despre postarea de imagini... ei bine, asta n-ar face decat sa mareasca numarul "obiectelor" din evidenta sistemului, deci incetinire vitezei, etc...

 =  vizual
Dana Stefan
[11.Sep.06 06:12]
am si eu o sugestie: inserarea unei sectiuni unde s-ar putea posta texte de tip vizual, ce nu fac obiectul nici rubricii poezie nici al prozei. aceste exercitii literare ar putea face parte din sectiunea "vizual" sau "poeme vizuale".

Linea

 =  De ce a fost modificat (uniformizat) ratingul?
mircea florin sandru
[29.Sep.06 11:48]
Dl Herinean ne anunță că, din motive tehnice, COMENTARIILE postate intr-un anumit interval de timp au dispărut. E posibil acest lucru în ceea ce privește comentariile, dar nu înțeleg de ce RATINGURILE tuturor poeziilor au fost aduse, in stil colectivist, la același numitor: 255. Numărul de accesări este un indiciu important al audienței de care s-a bucurat creația respectivă. În situația pe care o avem acum se absolutizează importanța steluțelor, iar ratingul este eliminat total ca indiciu de apreciere. Pacat.

 =  255 de vizionări
Dan Norea
[29.Sep.06 12:06]
255 = 2**8 - 1

Mai pe românește este informația maximă care încape într-un byte. Probabil în procesul de conversie a bazei de date programatorul nu și-a închipuit că un text poate fi citit de mai mult de 250 ori și a rezervat un singur octet. Înainte cu siguranță erau alocați doi octeți.
Între timp s-o fi lămurit, dar nu știu dacă informația nu s-a pierdut definitiv.

 =  colectivism
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
Problemele tehnice inerente demonstreaza pentru a nu stiu cata oara fragilitatea poetica in spatiul virtual, demonstreaza pentru a nu stiu cata oara ca nu ratingurile si stelele dau valoare unui text(nu inteleg cum un ditamai scriitorul din Uniunea Scriitorilor isi face astfel de probleme). A nu se nega importanta Agoniei ca site de promovare a literaturii insa adevarata valoare o da foaia de hartie. PUNCT.

 =  Sorin
Sorin Olariu
[12.Dec.06 00:01]
Nu se pot posta comentarii la unele texte.
De ce?

 =  aceeași întrebare
Vasile Ilin
[29.Dec.06 10:46]
Aceeași întrebare. Nu se pot posta comentarii la unele texte (vezi textele "virgine").

 =  Probleme umane!
In momentul de fata am patru texte- un reportaj, o compilatie de articole, atat publicate, cat si nepublicate, o schita SF si un poem in proza- care figureaza ca "refuzate pentru corectura" pe motiv ca nu am inserat diacriticele, asa cum scrie in regulament. Ei bine, am incercat sa o fac si am descoperit ca singura modalitate ar fi fost sa rescriu textele in writer-ul site-ului... ceea ce la o lucrare de 190 de pagini de document word cum este compilatia de care vorbeam mai sus este total aberant! Sunt sigur ca nu sunt singurul de aici care isi posteaza textele utilizand functia copy/paste, si nu toti avem versiuni de office adaptate limbii romane! Cred ca regulamentul ar trebui modificat, pentru ca, sincer sa fiu, am o oarecare banuiala ca romanofonii care citesc textele postate pe site, cunoscand limba, ar cam sti pe unde vin diacriticele, iar cei care nu-s vorbitori de limba romana, cu sau fara diacritice, tot nu inteleg nimic!

 =  O neclaritate
corneliu zegrean
[01.Jun.07 20:33]
1.- Sunt foarte supărat. De vre-o lună de zile nu mai poate comenta nimeni la textele mele, de aceea nu mai postez nici un poiem până nu stiu de ce ?
2.- Am trimis de 3-4 ori câte o "scrisoare la editor" cu nelămuririle mele, dar nu am primit nici un răspuns. La cine să mă mai adresez? Poate la cel de sus, dar nici ăla nu mă aude. Supărat sunt doamne! Supărat. Mai aștept!
Corneliu

 =  in atentia editorilor
Rugescu Ioana Adina
[05.Sep.07 19:15]
= in atentia editorilor =

draga editorule ,
Eu nu am caractere romanesti pe calculatorul pe care lucrez. La introducerea de texte ale clasicilor nu exista posibilitatea, ca la introducerea textelor personale, de a te folosi de diacriticele site-ului. Am introdus un text dar fara aceste diacritice. As vrea sa modific textul dar nu mi se acorda aceasta posibilitate. Ce se poate face?
Multumesc!
O sugestie : la introduserea de poezii (personale) poate ar trebui adaugata si fabula ca gen....doar o idee. Poate nu e potrivita!


 =  intrebare
Andrei Lucian
[09.Sep.07 15:27]
de ce nu se vede comentariul la ultima mea postare decat daca ma loghez?

 =  Mulțumesc mult!
luciana grosu
[09.Sep.07 17:53]
Domnule Radu,
Am scris un comentariu la o poezie a lui Andrei Lucian și nu îl pot citi decât dacă intru în pagina mea. Alt comentariu scris imediat după acesta, a apărut. E normal ce se întâmplă?! Vă rog respectuos să corectați defecțiunea, dacă ea există! Mulțumesc mult!
Cu respect,

 =  Biblioteca virtuala
Rugescu Ioana Adina
[07.Dec.07 19:28]
Buna seara ,
Dupa o perioada de timp de lipsa , intorcandu-ma in Agonie am constatat ca nu mai exista textele inscrise in biblioteca. Nici macar autorii "consacrati" nu mai exista?
E o problema tehnica? Sau s-a luat decizia renuntarii la Biblioteca virtuala?
Cu stima ,

 =  ?
Rugescu Ioana Adina
[12.Jan.08 22:21]
Noutati legate de biblioteca virtuala?
Multumesc!
RIA

 =  Intrebare la comentarii..
Ioan Marginean
[29.Feb.08 19:19]
Nu am gasit nici o modalitate de a modifica sau chiar a sterge un comentariu,
cu toate ca am citit cu multa atentie regulile.
Uneori, se intimpla, fara sa-ti dai seama sa scrii de exemplu un comentariu
Offtopic pe care ai vrea sa-l stergi!
cu stima
Ioan

 =  ma doare ochiul
Ecaterina Bargan
[06.Oct.08 08:39]
de halul in care arata pagina de texte. a trecut ceva timp si nu ma pot obisnui. era mai comod, simplu, nume autor plus opera.

 =  si
Ecaterina Bargan
[08.Oct.08 10:25]
ati prea comercializat siteul. era ok citeva linkuri pt reclame pe prima pagina, dar cind vad reclamele astea cum se misca prin colturi, nu mai vad in agonia un site deosebit si linistit, un site literar, cum era cind am intrat aici prima data. este acelasi marketing care se face pe alte siteuri, cind intri in poezie si ajungi la cele mai confortabile modele de lenjerie. nu zic taman de poezie.ro, ca nu am accesat niciodata vre-un spot publicitar, dar nu mi se pare ok ce se intimpla.

 =  butonul ,,textul conține cuvinte murdare"
simon d. silvia
[14.May.09 21:14]
mi s-a întâmplat să confund butonul ,,permit comentarii la acest text" cu cel situat dedesubt și mult prea aproape - ,,textul conține cuvinte vulgare" , motiv pentru care mi-am șters involuntar câteva din ,,prețioasele" compoziții. aș sugera să fie poziționate diferit, eventual stânga-dreapta cele două butoane.

 =  Nu pot posta noi texte
Viorel Darie
[07.Nov.19 19:14]

Mie mi se intampla ca nu mai pot posta deloc texte la cartea care o postez pe capitole. Invariabil, cand trimit un text in proza, imi apare mesajul:

Forbidden

You don't have permission to access /index.php/newtext/all/thankyou.html on this server.

Poate aflu un raspuns, sau poate trebuie sa mai astept sa se rezolve anumite anomalii ale aplicatiei informaticce.

V. Darie
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !